Sociální sítě
Nahoru

Smíchovský bar Back Doors chystá hned několik vzrušujících akcí

Únor patří ve smíchovském baru Back Doors sexuálním hrátkám, vztahům a dalším erotickým tématům. Bez ohledu na pohlaví či orientaci. Pro své hosty si podnik připravil několik vzdělávacích akcí věnovaných intimnímu životu. Návštěvníci se tak mohou těšit na drag show zasvěcenou vztahům, burlesku či natáčení živého podcastu SEXTALK LIVE.

„Našim cílem bylo otevírat témata, o kterých se příliš nemluví, přesto by se o nich mnozí lidé rádi dozvěděli více. Věděli jsme, že nechceme jít cestou lascivní zábavy, ale především vzdělávat. Proto jsme se rozhodli během února uspořádat tři veřejné tematické akce a naplánovat pro naše hosty takzvaný Spicy únor. Ten je určeny nejen pro ty, kdo již mají zkušenosti s netradičními sexuálními praktikami, ale především i pro ty, které by tato témata zajímala a jenom nevědí, kde začít,“ vysvětluje spolumajitel Back Doors Jakub Ondříšek.

Zlomená srdce, burleska i podcast

Spicy únor zahájí 10. února akce od FiKi productions věnovaná nešťastným vztahům s příznačným názvem Broken Hearts. Během ní vystoupí přední performeři české queer komunity. Umělci Fifi Pharaonic a Kitty Fire připraví v Back Doors otevřenou stage pro začínající i zkušené performery již počtvrté.

Už o čtyři dny později, tedy 14. února, mohou návštěvníci baru oslavit svátek sv. Valentýna se známou burleskní tanečnicí Zoryou Blue. Ta ale nebude sama. Během svojí Blue Burlesque Show představí další tanečnice nejen z Česka, ale i Polska a Slovenska. Kromě vystoupení se hosté mohou těšit na navazující afterparty s performery.

Třetí akcí určenou pro veřejnost bude natáčení podcastu SEXTALK LIVE, ve kterém jeho moderátoři Klára Kloudová alias Tantra Klára a Robin Veselý otevírají dialogy o sexu a vztazích. Jednotlivé díly se vyznačují zábavnou atmosférou, a zároveň nabízejí cenné informace prostřednictvím rozhovorů, které jdou do hloubky. Diskuze se mohou účastnit i posluchači, kteří chtějí lépe porozumět světu sexuálních vztahů. Stačí sledovat jednoho z moderátorů na platformě Herohero.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.