Sociální sítě
Nahoru

Nový přenosný reproduktor LV Nanogram Speaker

Značka Louis Vuitton má ve svém portfoliu již několik atraktivních a propracovaných chytrých zařízení. Nyní se tato sbírka rozrůstá o nový přenosný reproduktor LV Nanogram Speaker, který se stane dokonalým průvodcem na osobitých cestách moderních světoběžníků.

Rafinovaný design reproduktoru LV Nanogram Speaker vychází z historického odkazu a nekonečné kreativity módního domu Louis Vuitton. Je k dispozici ve třech variacích, včetně limitované edice ve vzoru „Damoflage“, jehož autorem je kreativní ředitel pánských kolekcí Louis Vuitton, Pharrell Williams. LV Nanogram Speaker je lehkým, přenosným módním doplňkem. Je nabitý nejrůznějšími funkcemi a postará se o dechberoucí zvuk. Byl koncipován a navržen v duchu, který kráčí ruku v ruce s kreativitou módního domu generaci za generací.

Reproduktor LV Nanogram Speaker je novým pokračováním odvážné cesty designu značky Louis Vuitton. Snadno rozpoznatelný kreativní tvar vzdává hold ikonické tašce Louis Vuitton Toupie. Kompaktní a moderní verze s propracovanými detaily odkazuje na savoir-faire značky a její DNA, které je neoddělitelně spjaté s výrobou kufrů. Po zapnutí se nový reproduktor sklopí jako dětská káča, která se přestala pohybovat, a vytvoří dynamickou platformu pro působivé, mocné a stylové audio efekty.

Reproduktor je opatřen poutkem z přírodní hovězí usně, inspirovaným historickými kufry, se žlutým prošitím a červeně zbarveným okrajem. Poutko je k reproduktoru připevněno ocelovými nýty s gravírovaným nápisem Louis Vuitton, které připomínají upevňovací prvky, jež přidržovaly na místě dřevěné výztuhy raných kufrů z ikonického módního domu. Tento detail elegantně připomíná minulost. Tělo reproduktoru zdobí vyražené kvítky Monogramu Louis Vuitton; perforovaná hliníková mřížka reproduktoru je vyřezávaná laserem a odhaluje iniciály LV; pryžový kroužek zdobí 12 písmen z názvu oblíbené značky. Každé z písmen je při aktivaci reproduktoru podsvícené LED diodami. Ocelová ovládací tlačítka zdobí jemně rytý piktogram, indikující jejich funkci.

Reproduktor LV Nanogram Speaker je k dispozici ve třech barevných variantách: základní a nadčasové stříbrné, jemné a přírodní měděné a výrazné khaki zeleni v motivu „Damoflage“. Autorem zmíněného motivu je kreativní ředitel pánských kolekcí Louis Vuitton, Pharrell Williams, který jej úspěšně debutově představil na přehlídce pánské kolekce pro sezónu jaro/léto 2024. Tento exkluzivní vzor spojuje francouzskou „maskáčovinu“ s ikonickým motivem Louis Vuitton Damier v působivém digitalizovaném designu.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.