Sociální sítě
Nahoru

Valentýnská nabídka od Štěpána Návrata

Majitel a executive chef fine diing restaurace Benjamin14, virtuálního podniku Café Buddha Delivery a nejrozkvetlějšího asijského fusion počinu PRU58, není nikdo jiný než Štěpán Návrat. Právě on si připravil na Silvestra hned několik zamilovaných nabídek.

První je osmichodové degustační menu v PRU58, které se podává 14.2. večer ve čtyřech časech, a to 17.00, 17:30, 19:00 a 19:30. Na začátek nesmí chybět A/B, za ním následuje Tuna Salmon Tataki Aburi, Tuna Sakura a Prans & Pomelo. Báječné kombinace, které doslova udělají večer nezapomenutelným. Poté následuje Beef & Pinsa neboli hovězí carppaccio s kváskovým chlebem, chilli marmeládou, avokádovým pyré, granátkovým jablkem a semínky. Siumai Prawn Dumplings jsou milované krevetové knedlíčky, které střídá Pork & Beef. Sladká tečka v podobě White Orchid Chocolate nemá chybu. Menu na osobu stojí 1395 Kč a je možné zvolit vinné párování.

Další možností, jak strávit večer v PRU58 v tento slavnostní večer je nad valentýnským sushi setem, který čítá 42 ks. Nechybí Pink Tuna Sakura, Shitake Maki, Sashimi Maguro či Nigiri Tuna, Salmon či Unagi. Ať už degustační menu či sushi set, v každém případě romantický večer v PRU58 může začít.

Pokud raději chcete tento svátek strávit doma v klidu, ale neobyčejně, tak Café Buddha Delivery je tím správným řešením. Výhodný valentýnský sushi set o 42 ks přijede až k vám domů. Navíc je možné si ho objednat s předstihem na daný den a čas, jelikož nabídka platí od 12.2. do 18.2.2024. Tedy klidně můžete svátek zamilovaných slavit celý týden.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.