Hotely | 7.2.2024 | Jan Pešek

Four Seasons Hotel Prague získal pět hvězd v průvodci Forbes Travel Guide 2024

Four Seasons Hotel Prague obhájil nejvyšší hodnocení v globálním průvodci Forbes Travel Guide 2024 jako jediný hotel v České republice. Již popáté za sebou získal hotel v jednom z nejprestižnějších žebříčků v oblasti luxusního hotelnictví významné pětihvězdičkové hodnocení.

Mám obrovskou radost, že se už pátým rokem v řadě řadíme mezi nejlepší hotely světa. Velké poděkování patří celému týmu, který vytváří našim hostům jedinečné zážitky,“ říká Martin Dell, generální manažer hotelu Four Seasons v Praze.

Four Seasons Hotel Prague se nachází na nábřeží řeky v historickém centru města a může se pochlubit jedinečným výhledem na Pražský hrad, Vltavu a Karlův most. Mimo vyhlášeného komfortu, luxusních lázní AVA Spa či večeře pod hvězdami nabízí hotel také exkluzivní sezónní zážitky v podobě pop-up výstav moderního umění či vánoční výzdoby a úspěšného Afternoon Tea inspirovaného značkou Dior.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz