Sociální sítě
Nahoru

Unikátní pokoj ve věži

Butikový hotel Iron Gate se nachází v srdci historické Prahy. Pouhých 200 m od Staroměstského náměstí v klidné Michalské ulici. Ideální spojení samého centra a pohodlí.

V hotelu se nachází 71 luxusně zařízených pokojů, kde většinu pokojů zdobí originální fresky či dřevěné malované stropy ze 14. až 18. století, které byly velmi nákladně zrestaurovány.

Všechny do jednoho prolínají historii s novodobými požadavky. Za pozornost ovšem stojí unikátní pokoj ve věži neboli Tower Suite.

Jedná se o jedinečné apartmá rozprostírající se na 3 patrech, které spojuje 50 schodů. Je určeno pro jednu či dvě osoby a zaručuje neskutečný výhled na okolní památky.

360° pohled z pokojů ve věži nabízí nádherné panorama, kde se tyčí Petřín, Pražský hrad, Metronom a desítky kouzelných střech Starého Města. Navíc apartmá disponuje soukromou terasou a velkou vnitřní vířivkou jacuzzi.

Tento světový architektonický unikát s historickou hodnotou je příležitostí, jak porozumět dějinám a cítit se výjimečně. V 15. století došlo k výstavbě této věže a tehdy to bylo jedno z nejlepších míst pro bydlení. Jelikož, kdo bydlel výše od odpadků povalujících se na zemi u domů, patřil mezi smetánku.

Nyní můžete zkusit zažít výjimečný pocit jedinečnosti právě zde. Podobné místo na světe neexistuje.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.