Sociální sítě
Nahoru

Emirates navazuje globální partnerství s NBA

Společnost Emirates a National Basketball Association (NBA) oznámily globální marketingové partnerství, na jehož základě se Emirates stala oficiálním celosvětovým leteckým partnerem NBA. Díky této spolupráci se společnost stává také prvním titulárním partnerem Poháru NBA, který se dříve jmenoval In-Season Tournament, a také vůbec prvním partnerem NBA, jehož logo se objeví na dresu rozhodčích.

Jako první titulární partner Emirates NBA Cupu se tato globální letecká společnost představí prostřednictvím společného loga, od příští sezóny se plánuje společná propagace v rámci celosvětové komunity NBA na sociálních sítích a značení v arénách během semifinálových a finálových zápasů Emirates NBA Cupu.

Logo společnosti Emirates se objeví také na všech dresech rozhodčích NBA, počínaje Utkáním hvězd NBA 2024, které se uskuteční v neděli 18. února ve 20:00 SEČ na stanici TNT.

„Velmi nás těší, že se nám podařilo navázat globální marketingové partnerství s National Basketball Association a stát se jejím oficiálním globálním leteckým partnerem,“ prohlásila Jeho Výsost šejk Ahmed bin Saeed Al Maktoum, předseda představenstva a generální ředitel skupiny Emirates. „Tato spolupráce také znamená, že se Emirates stane prvním partnerem NBA, jehož logo bude umístěno na dresech rozhodčích, a zároveň inauguračním partnerem NBA Cupu. Vzhledem k popularitě basketbalu po celém světě jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s jednou z celosvětově nejuznávanějších a nejprestižnějších profesionálních lig. NBA představuje cenný přírůstek do našeho portfolia sponzorství, neboť nám umožňuje navázat kontakt s rozsáhlou celosvětovou fanouškovskou základnou, a to i ve Spojených státech, kde je basketbal nedílnou součástí sportovní kultury.“

„Emirates je leteckou společností světové úrovně, která sdílí náš záměr zapojit fanoušky po celém světě novými a kreativními způsoby,“ řekl zástupce komisaře a provozní ředitel NBA Mark Tatum a dodal: „Basketbal je vnímán jako celosvětově nejrychleji rostoucí sport, a proto tato spolupráce přiblíží vzrušující atmosféru NBA milionům lidí, kteří každoročně létají se společností Emirates.“

Sponzorství umožní společnosti Emirates účastnit se i dalších významných ligových událostí, například jako partner NBA Crossover, strhující akce pro fanoušky v rámci NBA All-Star, nebo jako partner projektu NBA Finals Legacy, v jehož rámci jsou na každém trhu finálových týmů NBA otevřena nová centra NBA Cares Live, Learn, or Play. Logo Emirates bude také viditelné prostřednictvím virtuálního značení v hale a na horní části palubovky během celostátně vysílaných zápasů NBA, počínaje Utkáním hvězd NBA v roce 2024.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.