Sociální sítě
Nahoru

MESSIKA představuje novou kolekci šperků Fiery

Maison Messika představuje novinku, kolekci šperků „Fiery“ znamenající „ohnivý“. Tato kolekce, spojující nejnovější trendy s nadčasovou elegancí, je stvořena pro ty, kteří oceňují odvážné a výrazné designy.

Inspirací pro Valérie Messiku byly diamanty ve tvaru slzy, které v této kolekci získávají nový význam – připomínají nejen křehkost, ale i dynamiku plamene, odkazujíc na vášeň a energii, jak naznačuje samotný název kolekce. Tato nová řada přináší do světa nový rozměr avantgardy a elegance, a stává se tak nejen symbolem osobitého stylu, ale i smělosti.

Diamanty ve tvaru slzy v kolekci „Fiery“, obklopené ohnivým zlatem, se nesou ve znamení dvojí inspirace. Tvar slzy, symbolizující čistotu a hloubku emocí, se v těchto špercích transformuje a připomíná plamen – živý a dynamický.

Tento dvojznačný obraz, jak napovídá i název kolekce „Fiery“ znamenající „ohnivý“, evokuje vášeň a energii, které jsou základem této neobyčejné kolekce. Valérie Messika tímto spojuje svět přírodní křehké krásy a lidských emocí, připomínající, že každý šperk vypráví svůj vlastní příběh – někdy jako slza, jindy jako plamen. DNA značky Messika ožívá v této dualitě. Valérie Messika tak propojuje přírodní krásu s lidskými emocemi, připomínajíc unikátní příběhy, které může každý šperk vyprávět.

„Kolekce „Fiery“ je výrazně kontrastní. Je moderní, díky svým masivním zlatým kusům, ale zároveň nadčasová se svým jemným designem. Kousky této kolekce plní dvojí úlohu: jsou minimalistickými, klasickými výtvory, a zároveň módními kousky s „hravým“ stylem,“ prozrazuje Valérie Messika, zakladatelka a umělecká ředitelka Messika Paris.

Diamanty ve tvaru slzy zvýrazněné rámem ze zlata, tvořící nový ikonický prvek značky, se odvážně odchylují od tradice. Tyto drahokamy, stále zářící a cenné, věrné expertíze Messiky v oblasti diamantů, nabývají na výraznosti, ostrosti a grafické odvaze.

Valérie Messika čerpá inspiraci pro odvážnou kolekci „Fiery“ z motivu, který poprvé představila v roce 2014 ve svých prvních kolekcích high jewelry a který se znovu objevil v roce 2020 ve výjimečných setech spoluvytvořených s Kate Moss.

Nově představená kolekce „Fiery“ je součástí módního dědictví značky Messika a odráží její charakteristický avantgardní styl. Zakladatelka značky si zakládá na jedinečné tvorbě, která se hodí k nekonečným hrám kombinací. Šperky mohou být orientovány nahoru nebo dolů, kombinovány v různých barvách zlata, s diamanty různých velikostí. „Fiery“ zdůrazňuje osobní styl a nabízí každému svobodu nosit svůj šperk přesně podle svých představ.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.