Sociální sítě
Nahoru

Jak vytvořit elegantní outfity? 3 tipů

Jestliže máte rádi elegantní styl oblékání, máme pro vás několik zajímavých tipů na trendy outfity. V elegantním stylu oblékání se musíte cítit i pohodlně. V dnešních dnech totiž nemusí být luxusní design povýšen nad komfort při nošení oblečení. V ideálním případě jde kvalita provedení, pohodlí a nadčasový design v módě ruku v ruce. Pojďte si pro inspiraci!

Jaké oblečení zakomponovat do elegantně laděného outfitu?

Do elegantně laděného outfitu se perfektně hodí společenské oblečení. Volit můžete dámské a pánské košile, overaly nebo sukně.

Ženy pak mohou na ples či na oslavy nejrůznějšího typu obléci elegantní společenské šaty. Muži mohou sáhnout po pánském obleku nebo po společenských kalhotách a po blejzru. Ten je méně formální, než zmíněný oblek, ale stále je velmi reprezentativní a hodí se nejen na oslavy, ale také do business outfitů. In budou také společenské kalhoty s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. Víš elegantní outfit výborně podtrhnou i kalhoty typu chino.

Které boty a jaké doplňky zvolit do elegantních outfitů pro letošní sezónu?

K elegantním oděvům by měli muži a ženy zvolit i společenskou obuv. Vsadit můžete letos na tu koženou. Dámské i pánské kožené boty jsou velmi elegantní a skvěle se kombinují s dalšími doplňky z pravé kůže. Volit můžete vždy hladkou nebo semišovou variantu elegantních obuvi. Myslete však na to, že obuv a doplňky v jednom outfitu spolu musí dokonale ladit. A to nejen svou barvou, ale také právě zmíněnou strukturou. Hladké boty tedy přiřaďte v elegantním outfitu k hladkým kabelkám, páskům apod. a semišové zase k těm z broušené kůže. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit sourodým a harmonickým dojmem. A právě o to nám v elegantně laděných outfitech jde především.

Chcete-li změnit design své tašky, můžete si koupit i popruh na kabelku. Ten může rázem změnit vzhled vašeho outfitu. Letos budou in velké dámské tašky z přírodní kůže a také pánské tašky přes rameno. Co se týče obuvi, pofrčí dámské lodičky, mokasíny i polobotky. In budou také kotníkové boty s elastickým prvkem.

Jaké barvy, vzory a motivy se budou letos vyjímat v elegantních outfitech?

Při sestavování elegantního outfitu bychom měli myslet také na to, aby v něm byly zakomponovány trendy barevné odstíny. V letošní sezóně budou in zejména ty přírodní a pastelové. Modré, oříškové i krémové dámské a pánské společenské oblečení bude letos tou správnou volbou. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální a elegantní, které z módy nevychází. Perfektně se hodí i do kapsulových šatníků. Lze je totiž libovolně zařadit i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do modelů se vzory a s motivy. Také vzory a motivy se mohou objevit v elegantních outfitech. Ale pozor! Vybereme-li si např. halenku s květinovými vzory, měly bychom ji doplnit už jen decentní jednobarevnou sukní nebo kalhotami. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit disharmonicky. O to tedy nestojíme.

Oblíbená bílá košile dámská nemačkavá zase vynikne v kombinaci se sukní s abstraktními vzory. Letos můžete vybírat i vzory zvířecí nebo klasické proužky a kostky. Tyto vzory se do módy opakovaně vrací a teď je čas na to, aby spatřily světlo světa. Elegantní outfity jsou pro to jako stvořené.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.