Sociální sítě
Nahoru

Festival Rumové léto 2024 proběhne začátkem srpna

Prémiový resort Golf & Spa Kunětická Hora nacházející se v Dříteči u Pardubic opět ožije v rytmu latinskoamerických zvyků. První srpnovou sobotu, tedy 3. srpna, zde proběhne v pořadí již 3. ročník rumového festivalu Rumové léto. Svým charakterem v celých východních Čechách nemá obdoby, a tak je zřejmé, že opět přiláká stovky milovníků prémiových destilátů z okolí.

Již podruhé celou akci, za níž stojí Martin Socha se společností One and Only specializující se na prodej rumů a doutníků, zaštítí také magazín Top Class. Právě na jeho stánkách májí totiž prvotřídní třtinové destiláty vždy své čestné místo.

Festival chutí Rumové léto 2024 vypukne ve 14:00 a kromě degustace rumů nebude chybět ani španělské jídlo a oblíbená živá latinskoamerická hudba. Třešničkou na dortu budou samozřejmě doutníky, které k rumům bezpochyby patří. Ve večerních hodinách nebude chybět tombola.

Více o akci lze objevit na stránkách One and Only, přičemž cena vstupu je 150 Kč v předprodeji a 250 Kč v den akce.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.