Sociální sítě
Nahoru

Cestovatelské víkendy v Babiččině zahradě

Vyhlášená restaurace Babiččina zahrada za hranicí Prahy u ikonického Průhonického parku si na víkendy připravila cestovatelská menu. Báječné akce, které se opakují přibližně jednou do měsíce. Vždy daný víkend patří majiteli Yurijovi Kolesnikovi, který obléká zástěru, a kromě klasického babičkovského menu se podává tematické menu, které vaří právě on, a to na modrých kamnech uprostřed restaurační světnice. Jakmile to počasí dovolí přesune se jeho um na zahradu ke grilu.

Jelikož Babička i pan Kolesnik rádi cestují, jsou tematické víkendy plné zahraničních chutí. Již proběhl francouzský a rakouský víkend. Na první březnový víkend je připravena klasika v podobě zabijačky s ryze českými chutěmi. V půlce března se ovšem chystá italský víkend, kde na menu bude předkrmová chobotnice, domácí tortellini se třemi druhy masa a absolutně dokonalé tiramisu. O pár týdnů později Babiččinu zahradu o víkendu provoní španělské vůně. Přesné termíny budou uvedené na IG profilu @babiccina_zahrada.

Babička podává tu nejlepší svíčkovou či pečenou kachnu, ale její cestovatelské poznatky stojí minimálně za ochutnání. Domácí atmosféra, kdy majitel je součástí kuchařského týmu a předvádí svůj um před zraky všech hostů, dokazuje, jak úzká a upřímná atmosféra v Babiččině zahradě panuje. Díky tomu je všechno podávané jídlo opravdu lahodné. Spojení kvalitních surovin, profesionálů a rodinného prostředí dělá opravdu divy.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.