Sociální sítě
Nahoru

Seznamte se: Sennheiser Accentum Plus Wireless

Společnost Sennheiser dnes zahájila prodej bezdrátových sluchátek Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless na českém trhu. Novinka, podobně jako její úspěšná varianta ACCENTUM, přináší zvukové kvality oceňované řady Momentum a 50h výdrž na jedno nabití do střední třídy. Lépe vybavený model ale potěší i náročnější posluchače. Nechybí mu totiž podpora nejmodernějšího bezdrátového kodeku Qualcomm AptX Adaptive, analogový vstup skrze jack konektor, dotykové ovládání ani adaptivní potlačení okolního hluku. Zákazníci se navíc dočkají i kvalitního cestovního pouzdra a propojovací kabeláže.

Nová sluchátka Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless jsou dostupná v elektronickém obchodě Pantershop a u vybraných partnerů za cenu 5 790 Kč.

Model ACCENTUM Plus Wireless se pyšní 37mm měniči vyráběnými přímo společností Sennheiser. Vlastní design a výroba přináší zvukový zážitek, který odpovídá reputaci této německé značky. Posluchači se tak mohou těšit na výrazný bas a zároveň i křišťálově čistý přednes ve středních a vysokých frekvencích. To dokládá i frekvenční rozsah 10 Hz – 22 kHz.

Oproti dostupnějšímu modelu nabízí ACCENTUM Plus adaptivní systém potlačení okolního hluku (ANC). Ten vždy volí intenzitu potlačení okolních hluků podle kontextu, čímž šetří baterii a udržuje maximální možnou kvalitu reprodukce za všech okolností. Chrání tak nejen sluch, ale i nejjemnější detaily, které by jinak mohly zaniknout.

V pracovním kontextu se přesnost zvukového přenosu stává neocenitelnou. Ať už se jedná o sérii telefonních hovorů nebo o nekonečné videokonference, uživatelé mohou spoléhat na to, že každé slovo bude srozumitelné. Mikrofony potlačující ruchy vznikající v důsledku větru pak zajistí, že bude komunikace příjemná pro obě strany hovoru i při telefonování za větrného počasí.

Výdrž baterie dosahující 50 h nenechá nikoho na pochybách, že sluchátka zvládnou bez dobíjení hned několik dní. Obzvláště, když ji výrobce udává se zapnutým ANC. Díky pohodlnému dotykovému ovládání lze přitom intenzitu ANC, nebo přepnout na transparentní režim během okamžiku. Samozřejmě není problém ani ovládání hovorů a přehrávání.

Bohatá nabídka bezdrátových kodeků v čele s AptX Adaptive a AAC spolu s Bluetooth 5.2 zajistí bezproblémovou kompatibilitu s jakýmkoli smartphonem, počítačem, anebo herní konzolí. Zpětná kompatibilita AptX Adaptive s kodekem AptX HD navíc dává jistotu, že pro špičkovou kvalitu zvuku není třeba mít nejnovější smartphone. Uživatele pak potěší plnohodnotný USB-C port, jehož prostřednictvím lze sluchátka pro 5hodinový poslech dobít již za 10 minut a který zajistí i perfektní kabelový přenos Hi-Res audia z mobilního telefonu či počítače.

Cestovatele pak potěší i přítomnost analogového 3,5mm jack konektoru, který zajistí snadné připojení k zábavným systémům v letadlech a dálkových autobusech. Hodí se i v případech, kdy není možné využít bezdrátového BT připojení, nebo například pro poslech starších analogových zdrojů. Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless tak ocení i nároční milovníci vinylového poslechu.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.