Sociální sítě
Nahoru

First Impact Communications zastoupí plavební společnost Scenic Group v rámci střední a východní Evropy

Za 38 let existence se Scenic Group, pod jejíž křídla spadají Emerald Cruises a Scenic Luxury Cruises & Tours, proměnila v lídra na trhu s oceněnými říčními a oceánskými plavbami a detailně promyšlenými cestami na pevnině, díky nimž se její hosté dostanou na nejúchvatnější místa na všech sedmi kontinentech.

Scenic Luxury Cruises & Tours přináší bohaté spektrum cestovních dobrodružství, od špičkových říčních plaveb po Evropě a jihovýchodní Asii po inovativní Discovery Yachts, které otevírají dveře k oceňovaným expedicím do neznámých končin na lodích jako Scenic Eclipse a Scenic Eclipse II.

Bez ohledu na to, zda toužíte po plavbě po portugalské řece Douro s degustací vín, sníte o objevování pestrobarevných ostrovů Středomoří, nebo máte v plánu zažít dobrodružství sedmého kontinentu prostřednictvím ponorky nebo Heli sightseeingu, Scenic vám nabízí ideální řešení.

V Scenic překračujeme tradiční rámec pětihvězdičkového cestování. Luxus, který byste obvykle považovali za nadstandardní, je u nás samozřejmostí a je zahrnut přímo v ceně. To vše umožňuje prožít nezapomenutelné zážitky,“ říká Dominika Lange, generální ředitelka pro oblast prodeje a marketingu skupiny Scenic v regionu EMEA.

Emerald Cruises nabízí bohatý výběr říčních a jachtových plaveb hned na čtyřech kontinentech. V Evropě a na řece Mekong v jihovýchodní Asii pro ně využívá osm lodí typu Star-Ships. K nim přidává dvě luxusní jachty: Emerald Azzurra, která vyplula na svou první plavbu v březnu 2022, a její sesterskou loď Emerald Sakara, která se přidala v srpnu 2023. Tyto jachty nabízejí exkluzivní zážitky na vodách Středomoří, Jaderského moře, Karibiku a Indického oceánu.

Obě značky nabízejí bohaté zážitky na souši a vrcholné uvolnění na palubě, navíc v prostředí, které odráží nejnovější trendy. „Jako specialisté na plavby menšími loděmi klademe ve Scenic důraz na ničím neomezený lifestyle, díky němuž naši cestovatelé pronikají do srdce top destinací po celém světě. Díky skvělému poměru posádky k počtu hostů si mohou naši hosté vychutnat špičkovou gastronomii, odpočinkové spa zážitky či výlety, které se jim navždy zapíší do paměti. To vše podtrženo výjimečnou péčí a přítomností nejzdatnějších odborníků,“ zdůrazňuje Dominika Lange.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.