Sociální sítě
Nahoru

Operace, která může změnit život

Nejžádanějším zákrokem na českých estetických klinikách je jednoznačně augmentace neboli zvětšení prsou. Desetitisíce žen si splní každoročně svůj sen. Zdánlivě malicherná operace je ovšem mocným pomocníkem při zvýšení sebevědomí. Žen, které celou pubertu vyhlížely větší košíček, je opravdu mnoho a bohužel se zvětšení objemu svého poprsí nedočkaly.

Dalším toužebným bodem zvětšení objemu košíčku je po kojení. I tady mnohdy došlo na zklamání a ikonická podprsenka v plnější velikosti zůstala na dně šuplíku. Naštěstí právě augmentace prsou je sázkou na jistotu.

Téměř vždy dokážeme během důkladné konzultace s klientkou najít cestu k vytouženému tvaru, který je absolutně přírodní či naopak viditelnější. Pokud se nejedná o nereálné představy snažíme se maximálně vyhovět přáním našich klientek a v neposlední řadě bereme na zřetel fyziologické předpoklady,“ dodává vyhlášená lékařka MUDr. Vanesa Lovětínská z pražské kliniky celistvé estetické medicíny ABCLINIC Art & Beauty.

Ovšem poprsí dokáže potrápit i jinak. Obrovským problémem jsou velká přírodní prsa. Sen pro jedny, noční můrou pro druhé. Abnormálně velká prsa jsou v mládí darem, i když s bolestí zad. Časem bolest neodchází a stupňuje se. Nehledě na gravitaci, která působí bez výjimek. Pokud dojde ke kojení, je celý proces ještě rychlejší. Náhle přichází do ordinace na konzultaci žena, která má roky silné bolesti zad, jenž často vedou k opakovaným migrénám.

Po vyzvání sundání podprsenky, stojí uprostřed místnosti žena se studem, bolestí a nechutí se podívat do zrcadla. Podstoupení zmenšení a modelaci prsou lze absolvovat v asistenci zdravotní pojišťovny, ale bohužel čekací lhůty jsou opravdu velmi dlouhé. „Pokud patříte mezi ženy, které mají dlouhodobé problémy kvůli svému poprsní buď zdravotního charakteru, nebo se Vám prostě jen nelíbí pohled na velká povislá prsa a necítíte se tak dost atraktivně, máme pro Vás řešení. Zmenšení a modelace prsou Vám může zlepšit jak kvalitu života, tak i celkově zvýšit sebevědomí. Estetická medicína totiž dokáže lahodit oku, ale i prospět tělu,“ dodává MUDr. Vanesa Lovětínská z multioborové kliniky ABCLINIC Art & Beauty.

Poprsí je symbolem ženské krásy, ale mnohdy to není úplně jednoduché. Pokud svá prsa máte ráda, ale bolest zad je na pořádku dne, nemusíte se bát, že odejdete s malou velikostí. Vše je na domluvě a důležitým aspektem je tvar, který se podrobně probere před zákrokem samotným. Pak už následuje jen plný dekolt bez bolesti.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.