Sociální sítě
Nahoru

Fenomenální pozvednutí očního okolí

Naše oči mají pozoruhodnou schopnost vyjadřovat emoce, a to rezonuje s významem cílené péče o oční kontury. Od svého vzniku klade kolekce Skin Caviar od La Prairie zvláštní důraz na péči o oči a nabízí celou řadu produktů, které pozvedávají a zpevňují citlivou oblast okolo očí.

Nyní La Prairie potvrzuje svoji pozici odborníka v péči o oční okolí s inovovaným složením produktu Skin Caviar Eye Lift. Na základě průlomového výzkumu o podkožních vazivech v oblasti očí je Skin Caviar Eye Lift nově obohacen o inovativní složky kaviár Infinite a kaviárové mikroživiny, jež zcela proměňují vzhled očních kontur. Jedná se o revoluční milník v oblasti vědy v péči o pleť se zaměřením na oční okolí.

La Prairie pokračuje Skin Caviar Eye Lift, 20 ml/13 950 Kč, fann.cz

Architektura kůže se sestává z několika horizontálních a vertikálních prvků, přičemž vertikálními prvky jsou podkožní vaziva. Jsou to unikátní strukturální jednotky, které tvoří pružnou, ale zároveň pevnou síť v celém podkoží. Podkožní vaziva jsou nezbytná pro udržování pevnosti kůže a kotví kůži k jejímu základu.

V roce 2022 vyvrcholil vědecký výzkum La Prairie zaměřený na podkožní vaziva uvedením průlomového přípravku Skin Caviar Harmony L’Extrait.

S vědomím významné role podkožních vaziv na stav pleti rozšířili vědci z La Prairie svůj průkopnický výzkum na specifickou oblast očí. Zjistili, že efektivní komunikace mezi kožními buňkami a vazivy v podkoží je klíčová pro dosažení mladistvého vzhledu pleti. Adipocyty – buňky tukové tkáně – budují podkožní vaziva a obráceně vaziva regulují vytvářením nových generací buněk – což je zejména důležité pro udržení mladistvých kontur očí. Jsou-li vaziva silná, pak je zajištěna efektivní komunikace mezi vazivem a buňkou. To je obzvláště zásadní v oblasti očí, kde podkožní tkáň hraje klíčovou roli při udržování definovaných pevných kontur. S přibývajícím věkem totiž vaziva oslabují, komunikace se narušuje a dochází k postupné změně tvaru očí.

Vědci z La Prairie proto vyvinuli pokročilé metody 3D vizualizací, aby zhodnotili účinky aktivních složek na strukturu vaziv a adipocyty. Tyto studie jednoznačně prokázaly, že přípravky Skin Caviar mají schopnost znovu aktivovat komunikaci mezi vazivy a buňkami, a tím efektivně zvrátit dopady přibývajícího věku.

Díky synergické síle inovativních složek kaviáru Infinite a kaviárových mikroživin pokračuje Skin Caviar Eye Lift v cílení na horizontální prvky kůže (povrchový vzhled pleti) a nyní se také věnuje vertikální dimenzi kůže. Účinné oční sérum je navrženo tak, aby podporovalo zhuštění dermální (střední) vrstvy pleti, posílení podkožních vaziv a reaktivaci stěžejní komunikace mezi vazivy a buňkami. Díky tomuto komplexnímu přístupu je možné dosáhnout viditelného pozvednutí horních očních víček, zvýšení pevnosti pleti v očním okolí, zjemnění vrásek a redukci kruhů pod očima. Složení je navíc obohaceno o Exkluzivní buněčný komplex™, patentované složení aktivních látek, jež exkluzivně využívá značka La Prairie, k umocnění celkových účinků.

Pro značku je charakteristická dvoukomorová lahvička v kobaltově modré barvě byla pro Skin Caviar Eye Lift přepracována do podoby evokující laboratorní zkumavky, čímž decentně potvrzuje sílu vědy, jež stojí za vývojem přípravku. Jedním stisknutím pumpičky se spojí dva různé obsahy a promění se v čerstvě připravené hedvábné sérum, které se lehce vstřebává do pleti.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.