Sociální sítě
Nahoru

Jak voní paprsky slunce? Toy 2 Pearl zná odpověď.

Kreativní génius módního domu Moschino, loučící se Jeremy Scott, se znovu spojil s parfumářským know-how společnosti Euroitalia a představují novou vůni Toy 2 Pearl. Unisexový zářivý parfém propojuje omamný opar hydroponického jasmínu a svěží jiskřivost slaného citronu.

Vůni zahaluje fascinující éterický hravý flakon, který se se světlem barevně proměňuje. Je v ikonickém tvaru medvídka s designový povrch je inspirovaný mořským dnem a tahitskými perlami.

Moschino Toy 2 Pearl, 50 ml/ 2 090 Kč, fann.cz

Flakon ve tvaru medvídka i krabička jsou potaženy lesklým onyxovým povrchem s duhovým efektem. Každý parfém je originál, neexistují dva kusy ve stejném odstínu, což evokuje unikátnost vířivých odlesků přírodních perel.

Vůně se otevírá svěží citronovou esencí ve spojení s omamným oreganem a jiskřivým citronovým sorbetem. V srdci se prolíná elegance jasmínu s frézií a hřejivými tóny plážového písku, ty vás přenesou okamžitě na sluncem zalitý ostrovní ráj. Základ tvoří sladké dřevité tóny vetiveru s osvěžujícími akcenty cypřiše. Špetka pižma dodává nádech nadčasové jemnosti.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.