Sociální sítě
Nahoru

Junghans kombinuje klasický design hodinek s moderním ležérním stylem

Tyto hodinky nedělají kompromisy: nové Meister S Automatic jsou sportovní hodinky, které nezapřou svůj vztah k elegantní řadě Meister. Společnost Junghans představuje dva nové tříručkové modely z nerezové oceli, které se stejně dobře hodí ke každodennímu pracovnímu oblečení, tak i ke sportovním outfitům.

Junghans Meister S Automatic jsou velkolepé, mužné a nikdy nenechají svého majitele v klidu. Robustně navržené pouzdro z ušlechtilé oceli odolá tlaku až 20 barů, nejen díky pečlivě utěsněnému zadnímu dýnku se sedmi šrouby, ale i díky šroubovací korunce umístěné mezi dvěma výraznými chrániči korunky. Uvnitř pouzdra najdete automatický kalibr J800.4, který kromě času zobrazuje i datum a den v týdnu. Všechny informace můžete odečítat z klenutého číselníku v tmavě modrém nebo olivově zeleném provedení.

S výraznými detaily jsou vyrobeny i aplikované indexy, které jsou pokryty luminiscenčním materiálem pro snadnou čitelnost za zhoršených světelných podmínek. Nutno podotknout, že luminiscenční látka, kterou najdete i na hodinové a minutové ručce, je ekologická. Vše můžete sledovat skrze klenuté safírové sklíčko s antireflexní úpravou, které je odolné proti poškrábání.

Model s tmavě modrým číselníkem disponuje černým řemínkem ze syntetického kaučuku, který je vykládaný modrou kůží a zajišťuje odvětraný pocit při nošení. Na vnitřní straně řemínku najdete vyražený název hodinek, což je nejen pěkný detail, ale i zajímavý prvek. Bezpečné uchycení na zápěstí zajišťuje překlápěcí spona.

Varianta s olivově zeleným číselníkem a článkovým náramkem z nerezové oceli je alternativou plnou charakteru. Díky jemnému nastavení délky integrovaného zapínaní je i jeho nošení vysoce pohodlné a příjemné. Nezáleží na tom, které hodinky si vyberete, protože s oba modely nemůžete šlápnout vedle.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.