Sociální sítě
Nahoru

Naďa Válová a její šansony rozezní Koncertní sál Pražské konzervatoře

V doprovodu klavíru a violoncella se nezaměnitelným hlasem Nadi Válové rozezní koncertní sál Pražské konzervatoře, a to už příští v pátek 8. března v 19:30. Svými šansony napříč časem, stejně jakou svou uměleckou magii, pohltí zpěvačka naplno každého, kdo bude na koncertě divákem.

Stát se součástí neobyčejné atmosféry a dobrovolně se nechávat přenášet do světa lásky, ztráty i naděje může každý, kdo si za 350 Kč pořídí vstupenku na portálu colosseumticket.cz a následně dorazí do sídla Pražské konzervatoře na Dvořákově nábřeží.

Naďa Válová vystupuje v několika formách a programech. S podkladem, s pianistou Janem Krupičkou nebo se svou vlastní kapelou v programech – Naďa Válová s úctou Evě Olmerové, Naďa Válová zpívá s úctou písně hvězd, co nikdy nezhasnou a S úctou šansonu.

Více z rubriky Hudba

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.