Sociální sítě
Nahoru

V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin otevírají dveře.

Po vstupu do vyladěného interiéru padá brada doslova každému. Typický irský bar se vším všudy. Prostor je rozdělen do dvou částí, a to přední s barem, obrazovkami určenými pro sportovní přenosy a karaoke. Zadní část je s větším soukromým, šipkami, kulečníkem a velkým plátnem.

V Gabby’s se rozhodně nikdo nudit nebude. Sportovní utkání, karaoke, šipky, kulečník, skvělé drinky a také menu, které se podává do pozdních večerních hodin. Ale tím to nekončí. Pravidelně každý týden v pátek je v Gabby’s živá hudba.

Vyhlášení umělci zde zpříjemňují večer od 20:00 do 23:00 a nutno podotknout, že vstup je zdarma. Opakujícím se a velmi oblíbeným zpěvákem je Ady Ferguson se svou kapelou. Báječná hudba, která rozpohybuje každého. Přesný rozpis vystoupení najdete na www.gabbyspub.cz.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.