Sociální sítě
Nahoru

Velikonoce s Baronem

Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte se zaskočit dospělými koledníky, a kromě obarvených vajec mějte po ruce i něco tekutého z Blatné.

Užijte si letošní Velikonoce s oblíbenými výrobky Baron Hildprandt, a dopřejte si tak ve svátečním ruchu svoji chvilku klidu s douškem kvalitního tekutého ovoce. Ať už si jej vychutnáte sami, nebo se svými blízkými, určitě budou tyto Velikonoce nezapomenutelným zážitkem.

Pokud máte slabost pro hrušky, je pro vás ideální volbou rozhodně Baron Hildprandt Ze zralých hrušek. V jediném jeho doušku zažijete perfektní spojení nejlepších českých hrušek s ovocným macerátem, který zvýrazňuje um a vášeň mistra destilatéra Václava Šitnera. Láhev Barona Hildprandta Ze zralých hrušek je ke koupi na webových stránkách společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz za 740 Kč.

Mimoto Baron Hildprandt nabízí širokou škálu dalších příchutí těchto zralých ovocných specialit se 40% alkoholem, jež jsou vyrobeny podle tradičních receptur rodu Hildprandtů. Jejich výroba zahrnuje maceraci prvotřídního sušeného ovoce z jižních Čech v ovocném destilátu.

Tímto postupem se získá chuťově i aromaticky intenzivní extrakt, který je poté smíchán se zrajícím destilátem a vodou z vlastní studny. Výsledná směs nakonec zraje k dokonalosti 2–3 měsíce v sudech z českého dubu. Pokud tedy není hruška váš favorit, jistě vás zaujme Baron Hildprandt Ze zralých malin, švestek, třešní nebo meruněk.

A jestli byste měli chuť na něco silnějšího, vychutnejte si krásný den s pálenkami Baron Hildprandt o síle 42,5 %. Tyto destiláty jsou snadno rozpoznatelné díky charakteristické bílé lahvi a čtyřnásobná destilace zajišťuje jejich mimořádnou jemnost a čistotu. Po destilaci odpočívají blatenské ovocné pálenky po dobu jednoho roku ve smaltovaných tancích, díky čemuž je dosaženo perfektní vyvážené chuti. Jejich základní surovinou je prvotřídní ovoce, například pro výrobu jedné lahve Baron Hildprandt Meruňkovice je použito celých 13 kg čerstvých meruněk. K dostání jsou i další ovocné destiláty jako Baron Hildprandt Slivovice, Hruškovice, Višňovice nebo Meruňkovice a lze je zakoupit na www.1er.cz za 705 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.