Sociální sítě
Nahoru

Ponorka Triton na palubě zážitkové discovery jachty Scenic Eclipse

V srdci nekonečných oceánů, kde tajemství a divy čekají na své odhalení, přichází Scenic Eclipse s novinkou, která překreslí mapu luxusního průzkumu podmořského světa. Triton 660/9 AVA, nejnovější přírůstek do flotily ponorek na palubě luxusní jachty Scenic Eclipse, zastíní všechno, co jsme dosud znali v oblasti civilního ponorového průmyslu. Tato revoluční ponorka není jen dalším doplňkem; je to ikona inovace a luxusu, která nabízí nepřekonatelný zážitek z potápění.

V čele této technologické revoluce stojí inovativní geometrie trupu Advance Versatile Acrylics (AVA), která posouvá hranice tradičních ponorných prostředků. Eliptický akrylový trup ponorky Triton 660/9 AVA nabízí exponenciální nárůst vnitřního prostoru, což zvyšuje pohodlí pro hosty a zároveň umožňuje nevídaný panoramatický výhled během ponoru.

Vstup na palubu této ponorky je sám o sobě zážitkem. Díky velké stabilní nástupní plošině na zádi a nadrozměrnému vstupnímu otvoru s vynalézavým zatahovacím madlem pro extra podporu je přístup do kabiny snadný a bezpečný. Vnitřek ponorky pak přivítá hosty pohodlnými koženými sedadly, která jsou připravena odvézt je na dechberoucí cestu do hlubin oceánů.

Jedinečností Triton 660/9 AVA je schopnost akrylového tlakového trupu „zmizet“ po ponoření díky shodě refrakčního indexu s mořskou vodou, což hostům poskytuje pocit neomezeného prostoru a jedinečné spojení s mořským prostředím. Tento efekt umocňuje pocit bezprostředního spojení s podmořským světem, který je z prostoru ponorky doslova na dosah ruky.

Pilot ponorky z centrální pozice s 360stupňovým výhledem nejen ovládá ponorku, ale také se stává průvodcem pro osm hostů na palubě. Ukazuje jim zajímavosti a upozorňuje na mořský život, čímž zajišťuje, že každý na palubě se podělí o nezapomenutelný zážitek.

Ekologický přístup je klíčovým prvkem designu Triton 660/9 AVA. Díky nejmodernějším přímým pohonovým thrusterm dokáže ponorka klouzat oceánem téměř neslyšně, což umožňuje hostům nepřekonatelný zážitek z blízkého setkání s mořským životem, a to vše s nulovým dopadem na mořský ekosystém.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.