Sociální sítě
Nahoru

Pilot F1 Pierre Gasly tváří hodinářské avantgardy H. Moser & Cie.

Po oznámení partnerství s Alpine Motorsports posiluje hodinářská ikona H. Moser & Cie. své vazby s rodinou Alpine oznámením spolupráce s Pierrem Gaslym, oslavovaným jezdcem stáje Formule 1. Jde o první případ od založení manufaktury před 196 lety, kdy se rozhodla spojit síly s jednotlivcem, čímž vzniká trojstranná vazba, která jistě obstojí v čase.

Tato spolupráce dokonale ilustruje symbiózu mezi oběma značkami, které jsou odhodlány postupovat paralelně a budovat mosty, aby zajistily svůj společný růst, přičemž Pierre Gasly působí jako společný jmenovatel, věnující oběma svou vášeň a perfekcionismus.

Společně s hodnotami přesnosti, inovace a neohroženosti sdílí H. Moser & Cie. a Pierre Gasly také závazek k tvrdé práci a hledání dokonalosti. Jako jezdec F1 Pierre rozumí sázkám a přesně ví, co znamená, když každá sekunda opravdu počítá. Na okruhu stejně jako v hodinářství je konkurence tvrdá a život je plný výšin a propadů. Tento neochvějný závazek, tento perfekcionismus, tato schopnost jít dál, za jakýchkoli okolností, to je to, co sdílí H. Moser & Cie. s Pierrem – a právě proto se rozhodla pracovat po jeho boku, aby mohl obohatit budoucnost značky svou vizí.

Jako sběratel hodinek a opravdový nadšenec do vysoké hodinařiny Pierre dokonale vystihuje ducha značky H. Moser & Cie. Jeho styl, cit pro trendy a povědomí o hodinářském umění z něj dělají ideálního partnera, který pomůže H. Moser & Cie. v jejím dalším rozvoji. Jak sám vysvětluje: „Opravdu si vážím veškeré práce, která stojí za každým výtvorem Moser, a jsem nadšen, že mohu být součástí jejich nádherného dobrodružství, když sdílím svou vášeň pro hodinářství s celým světem.“

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.