Sociální sítě
Nahoru

IWC ve světle spletitých vodních cest Amsterdamu

Hodinky manufaktury IWC patří u nás mezi nejpopulárnější. O nepřetržitém zájmu svědčí její úspěchy v pražských prodejných Carollinum a Klenotnictví Dušák, ale také v brněnském hodinářství Fr. Hanák. Čas od času však fanoušci značky rádi zavítají do monobrand butiků dedikovaných pouze a jen jedné značce – a právě jeden takový se právě otevřel v Amsterdamu, přezdívanému jako Benátky severu.

Populární destinace Nizozemí tak přivítala novou hvězdu na svém nákupním nebi. Značka IWC Schaffhausen. srdcem poháněná inovací a dědictvím, slavnostně otevřela dveře své nové vlajkové prodejny, skvostu umístěného na proslulém P.C. Hoofstraatu, tepně plné šarmu a mezinárodního lesku. Tato prodejna není jen obchodem; je to oáza, kde se elegance a inženýrské umění setkávají.

Prostor prodejny je pojat jako otevřené doupě inovací a luxusu, kde se každý klient může stát objevitelem. Zde, mezi otevřenými vitrínami, IWC vystavuje své mistrovské kousky, přičemž návštěvníkům umožňuje nejen vizuální, ale především reálný kontakt s hodinkami.

Moderní technologie a dotykové obrazovky přinášejí každému zájemci svět informací o každém tikajícím skvostu – od jeho historie až po technické finesy a možnosti personalizace.

Při vstupu dovnitř se ocitnete v prostoru, kde se prolínají různé textury a materiály, barevně laděné do odstínů, které připomínají písky Mojave, modř jezera Tahoe nebo hloubku lesního podrostu. Tyto barvy, vyvinuté ve spolupráci s Pantone, dotvářejí atmosféru místa a podtrhují jedinečnost a inovativní ducha IWC.

Odkaz na vodu, ten klíčový prvek spojující Amsterdam se Schaffhausenem, kde před více než 150 lety na břehu Rýna americký hodinář a inženýr Florentine Ariosto Jones založil „International Watch Company“, je v prodejně připomenut dočasnou instalací. Příběh založení IWC se tak otevírá skrze prizma vody, symbolizující spojení mezi minulostí a současností, mezi tradicí a inovací.

Tato nová vlajková prodejna v Amsterdamu, nyní pátá svého druhu po Curychu, Dubaji, Šanghaji a Beverly Hills, představuje nejen rozšíření globální přítomnosti IWC, ale je i oslavou luxusu, přesnosti a kreativity. Připravte se prozkoumat svět, kde každý detail vypráví příběh a každý moment se stává nezapomenutelným.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.