Sociální sítě
Nahoru

Ztělesnění kosmické elegance: Omega rozšiřuje svou kolekci Constellation

Když se precizní pohyb hvězd setká s mimořádným řemeslným uměním, vzniká kolekce Omega Constellation. V tomto roce pokračuje legendární Omega ve svém hvězdném putování představujícím novou řadu modelů, které nabízejí nejen neopakovatelný design, ale také kousek vesmíru na vašem zápěstí. Jedinečné ciferníky novinek jsou vyrobeny z meteoritu Muonionalusta, jehož stáří přesahuje 4,5 miliardy let, což jej činí možná nejstarším známým meteoritem naší planety.

Kouzlo těchto hodinek spočívá ve skutečnosti, že každý kousek meteoritu v sobě skrývá jedinečný příběh zapsaný ve svých přirozených vzorech. Tím je každý ciferník absolutně unikátní a nenapodobitelný. Značka tak svým zákazníkům slibuje, že hodinky, které si vyberou, budou opravdu jedinečné, odhalující osobitý charakter a příběh.

Ale to není vše. Omega k těmto hodinkám přistupuje s mimořádnou péčí i v oblasti barvy. Využívá nejmodernější technologie úpravy barev, aby nabídla širokou paletu fascinujících variant, které ještě více zvýrazní unikátnost každého kusu.

Celková nabídka těchto kosmických skvostů zahrnuje vždy dvacet modelů, přičemž v každé velikostní kategorii je na výběr pět variant. Věřte, že si v této rozmanité galaxii hodinek každý najde ten svůj, neopakovatelný model, který mu bude dělat společnost na každém kroku jeho osobního dobrodružství.

Více z rubriky Hodinky - unikáty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.