Sociální sítě
Nahoru

Oslava všech podob lásky: Kampaň ke 100 letům Trinity

V roce 1924 se zrodila šperková ikona Trinity. Letos, o 100 let později, slaví Cartier její výročí v nové kampani doprovázené krátkým filmem. Trinity je více než jen šperk, je to symbol lásky, jednoty a rozmanitosti. Spojeni vzájemně se proplétajícími kroužky, ambasadoři Paul Mescal, JISOO, Yara Shahidi, Jackson Wang a Labrinth ztělesňují všechny formy lásky a neomezené možnosti propojení: mezi rodinou, přáteli, v nekonečných a nevyčerpatelných podobách.

Stejně jako tři kroužky prstenu Trinity se ambasadoři ve filmu pohybují nezávisle, ale harmonicky, a na hudebním podkresu od Labrintha s lehkostí postupují krajinou nekonečna. Jejich hlasy jsou propojeny v jeden celek a vyzývají k zamyšlení nad rozmanitostí vazeb, které mezi sebou vytváříme: „Pouta, která navazujeme, bez ohledu na to, jakou mají podobu, ať už jde o přátelství, vášeň, rodinu, nás sblíží, někdy navěky, někdy jen na krátký okamžik, ale to není důležité… jakmile se pouto vytvoří, byť jen jednou, má sílu spojit nás na celý život.“

PAUL MESCAL

Irský herec Paul Mescal je známý pro nuance a citlivost své práce na jevišti i před kamerou. Po své průlomové roli v irské minisérii Normální lidi získal mnoho nominací a ocenění, včetně nominace na Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu Aftersun.

„Trinity pro mě ztělesňuje přátelství, lásku a laskavost. Je mi absolutní ctí být součástí této kampaně.“ – Paul Mescal

JISOO

Od svého debutu se JISOO, rodačka z Jižní Koreje, stala významnou světovou umělkyní a dosáhla nesčetných úspěchů. S více než 77,6 miliony sledujících na Instagramu se tato globální popová hvězda zapisuje do historie – od zpěvačky jedné z nejúspěšnějších kapel BLACKPINK až po talentovanou a kultovní herečku spojující celou generaci ze všech koutů světa.

„Trinity je pro mě součástí našich životů, pojí se s myšlenkou rozmanitosti, umožňuje mi přijmout všechny své podoby a povzbudit k tomu i nové generace.“ – JISOO

YARA SHAHIDI

Oceňovaná americká herečka, producentka a hvězda seriálu televize ABC black-ish, který byl nominován na cenu Emmy a Zlatý glóbus. V Hollywoodu se rychle etablovala jako multitalentovaná osobnost. Absolventka Harvardu je také známá svou společenskou angažovaností a aktivismem, zejména bojem za diverzitu na obrazovce. V roce 2023 ztvárnila roli Zvonilky ve filmu Peter Pan a Wendy a zahrála si ve filmu Sezení v barech s dortem, který také produkovala.

„Trinity je symbolem propojení a lásky, což je velmi příhodné, protože můj vlastní život je výsledkem hluboké lásky, kterou cítím od své podporující komunity.“ – Yara Shahidi

JACKSON WANG

Hudebník, performer, módní návrhář a kreativní ředitel, který na sociálních sítích nasbíral více než 97 milionů sledujících. Je zakladatelem labelu TEAM WANG a prvním čínským umělcem, který vystoupil na festivalu Coachella dva roky po sobě.

„Věřím, že si každý najde svůj vlastní standard štěstí a spokojenosti. Snažím se vytvářet emocionální vazby, které souzní s hodnotami Trinity.“ – Jackson Wang

LABRINTH

Labrinth je anglický zpěvák, skladatel a hudební producent. Vydal tři velmi úspěšná studiová alba (Electronic Earth, Imagination & the Misfit Kid, Ends & Begins) a stojí za hudbou populárního seriálu HBO Euphoria, a to jak pro první, tak pro druhou sérii. Je držitelem cen Emmy, Ivor Novellos a Brits a také několikanásobným držitelem nominací na Grammy. Jako producent Labrinth spolupracoval s mnoha mezinárodně uznávanými umělci a je součástí superskupiny LSD spolu se Siou a Diplem.

„Cítit, milovat a tvořit jako kolektiv je opravdu úžasný zážitek. Spolupráce sama o sobě, spojování různorodých světů a vzájemná výměna jsou skutečnou symbolikou univerzálnosti Trinity.“ – Labrinth

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.