Sociální sítě
Nahoru

Kapacita nejvyšší obytné budovy světa vyprodána z 50 % za pouhých 9 měsíců

V pouhých devíti měsících od zahájení prodeje si bydlení Burj Binghatti Jacob & Co. podmanilo polovinu trhu.

Tato architektonická perla, vyrůstající v srdci Dubaje jako nejvyšší obytná věž planety s 104 patry, je živoucím důkazem úspěchu ve světě hyper luxusních nemovitostí. Společnost Jacob & Co., která je na poli vysokého šperkařství a hodinářství pojmem, s radostí oznámila tento významný milník ve spolupráci s dubajským developerem Binghatti – jejich první krok na pole realitního trhu.

Dubajský obzor se může chlubit novou korunou, rezidencemi Burj Binghatti Jacob & Co., které v rekordním čase devíti měsíců zaplnily polovinu svých kapacit. Tento fenomén v oblasti nadstandardního bydlení nejen oslavuje spojení Binghattiho s Jacob & Co., ale také nepřetržitou poptávku po luxusním bydlení v Dubaji, čímž se vytváří nové měřítko pro celý sektor.

Jsme ohromeni nadšením, které náš projekt Burj Binghatti Jacob&Co. Residences vyvolal na celosvětovém trhu,“ prohlásil Jacob Arabo, předseda a zakladatel Jacob & Co. „Úspěšný prodej první fáze a rychlé obsazení druhé fáze ukazují neodolatelný magnetismus tohoto ikonického projektu. Jsme hrdí, že můžeme společně s Binghatti přinést tento globální milník do Dubaje.

Pod heslem „Inspirováno nemožným“ vstoupila značka Jacob & Co. do světa realit, kde se jí podařilo vdechnout život projektu, jenž má ambici stanovit nový světový rekord nejvyšší obytné věže. Burj Binghatti Jacob&Co. Residences, s celkovým počtem 104 podlaží, je nejen ukázkou nejprestižnějších jednotek rychle nacházejících své majitele, ale také průkopníkem v architektonickém designu.

S přibývajícím pokrokem v konstrukci roste i očekávání trhu s blížícím se otevřením tohoto architektonického divu. Své obyvatele ohromí nejen svým elegantním designem, ale i nepřekonatelnými životními nabídkami a dechberoucími výhledy na dubajskou panoramu, slibující životní zážitek, který je samotnou esencí městského luxusu.

Tento průlom v oblasti nemovitostí nadále upevňuje pozici Dubaje jako nejžádanější destinace pro investory a majitele domovů hledající cestu k ultra-luxusnímu bydlení, a zároveň zdůrazňuje neotřesitelný závazek Jacob & Co. k Dubaji.

Více z rubriky Zahraniční reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.