Sociální sítě
Nahoru

Extravagantně oranžové potápky Alpina

V odvětví výroby hodinek se čas od času objeví novinky, které mají potenciál ovlivnit celý průmysl. Nejnovější hodinky od Alpina, Seastrong Diver Extreme Automatic, sice neobrací pravidla naruby, ale pro značku představují významný milník a bezesporu vstoupí do její kroniky.

Alpina, kterou v Čechách nabízí hodinářský ateliér Chronoshop, s tímto modelem překonává obvyklé rozdělení mezi horolezecké a vodní sporty, přinášejíc nedvídný odolný a zároveň vizuálně strhující produkt.

Model Seastrong Diver Extreme Automatic, vybavený odolným pouzdrem z Extreme kolekce představené v roce 2023, demonstruje Alpininu schopnost inovovat a kombinovat prvky z různých sérií. S rozměry 39 x 40,50 mm je připraven na všechny druhy dobrodružství, na souši i ve vodě.

Dostupný ve třech variantách, každá z nich odráží smělý duch Alpiny. Antracitový ciferník s ocelovým náramkem vnáší do série svěžest a eleganci, zatímco další dvě verze nabízí buď námořnicky modrý ciferník s gumovým páskem nebo výrazný oranžový lem s gumovým páskem v téže barvě, což hodinkám dodává dynamický a nezapomenutelný vzhled.

Tento model zdůrazňuje ambici značky Alpina. Vodotěsnost do 300 metrů, poháněny strojkem AL-525 s autonomním chodem 38 hodin, keramická luneta a šroubovací korunka podtrhují kompromisní kvalitu a odolnost.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.