Sociální sítě
Nahoru

Snídaně s lanýžem

Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním počinem bylo, že začal shánět kvalitní tuzemské dodavatele, aby měl na přípravu svých pokrmů lokální sezónní suroviny.

Protože chuť surovin a jejich kombinace je velmi důležitá. Poté následovalo samotné vytváření grafických návrhů šéfkuchařem a jejich realizace na talíř. Vše musí mít tu správnou rovnováhu, protože oči jí také.

S novým menu v restauraci Deer současně startuje fantastické brunch menu, které se podává každý den od 7:00 do 15:00. Jde o formu Á la cart snídaní. „Máte v centru pracovní schůzku a chcete něco jiného než fast food? Pak rozhodně doporučuji naše brunch menu. Je opravdu výborné a osloví i náročnější klientelu. Má práce mě baví a jsem pyšný, že ji mohu dělat s láskou a v nejvyšší kvalitě pro širokou veřejnost,“ dodává šéfkuchař.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brunch menu vyniká především rozmanitostí vajec Benedikt, které jsou ve variantě s pečenou šunkou, nebo krevetami, marinovaným lososem, avokádem či právě černým lanýžem. Jak jinak začít den než s lahodným lanýžem nebo krevetami. Dále následuje vaječná omeleta, francouzská či anglická snídaně, snídaně Deer se zvěřinovou salsicciou nebo fresh fruit bowl. Skvělý výběr ve všech ohledech. Nejlepší snídaně zavánějící luxusem v centru prahy dostupná všem.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.