Sociální sítě
Nahoru

Snídaně s lanýžem

Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním počinem bylo, že začal shánět kvalitní tuzemské dodavatele, aby měl na přípravu svých pokrmů lokální sezónní suroviny.

Protože chuť surovin a jejich kombinace je velmi důležitá. Poté následovalo samotné vytváření grafických návrhů šéfkuchařem a jejich realizace na talíř. Vše musí mít tu správnou rovnováhu, protože oči jí také.

S novým menu v restauraci Deer současně startuje fantastické brunch menu, které se podává každý den od 7:00 do 15:00. Jde o formu Á la cart snídaní. „Máte v centru pracovní schůzku a chcete něco jiného než fast food? Pak rozhodně doporučuji naše brunch menu. Je opravdu výborné a osloví i náročnější klientelu. Má práce mě baví a jsem pyšný, že ji mohu dělat s láskou a v nejvyšší kvalitě pro širokou veřejnost,“ dodává šéfkuchař.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brunch menu vyniká především rozmanitostí vajec Benedikt, které jsou ve variantě s pečenou šunkou, nebo krevetami, marinovaným lososem, avokádem či právě černým lanýžem. Jak jinak začít den než s lahodným lanýžem nebo krevetami. Dále následuje vaječná omeleta, francouzská či anglická snídaně, snídaně Deer se zvěřinovou salsicciou nebo fresh fruit bowl. Skvělý výběr ve všech ohledech. Nejlepší snídaně zavánějící luxusem v centru prahy dostupná všem.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová posila v restauraci Benjamin – jmenuje se Melanie

    Nejmenší fine dining restaurace Benjamin z pražských Vršovic oslovila i michelinské komisaře. Tato nenápadná restaurace v Norské ulici je v českých...

    Jan Pešek15.7.2024
  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.