Sociální sítě
Nahoru

Exploze květin u Roberto Coin: Princess Flower & Venetian Princess

Květinové motivy jsou nedílnou součástí šperkařského designu již po staletí. Květy od Roberto Coin však ozvláštňuje důmyslnost a složitost procesů, implementované suroviny nejvyšší kvality, experimenty s osazením drahokamů a také aktuální trendy, jako jsou nepřehlédnutelné barvy, maximalismus a vrstvení. Což dokazují kolekce Princess Flower a Venetian Princess, kde se s květinami vždy zachází s mimořádnou úctou.

Oslňující tyrkys, blankytně modrý lapis, temně zelený malachit s pastelovými odlesky i růžové, modré a zelené odstíny titánu. Ideální letní tóny, které vypadají obzvláště úžasně s transparentními modely a střihy devadesátek, které vládnou letošnímu roku.

Jakožto u nadčasových květů, je nemožné ignorovat návrat vrstvení náhrdelníků, kdy jsou řetízky a přívěsky naskládány „jen tak“ a i přesto vypadají dokonale. Navíc, když jsou zdobené ikonickým květinovým designem z 18kt zlata, jež je vždy tou správnou volbou pro elegantní ženu, která chce dobýt svět, aniž by sklonila hlavu.

Více z rubriky Zlato

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.