Sociální sítě
Nahoru

Oslňující Gisele Bündchen na hodinářském veletrhu Watches and Wonders

V srdci Ženevy, na prestižním setkání hodinářských nadšenců Watches and Wonders, se tento rok objevila hvězdná osobnost – Gisele Bündchen. Jako ambasadorka značky IWC a ikona globálního modelingu, Gisele představila společně s manufakturou IWC Schaffhausen jejich zbrusu novou kolekci Portugieser.

Kolekce přichází s novým vzhledem, barvami a technickými vylepšeními, které zahrnují například přepracovaný věčný kalendář Portugieser. Kolekce byla představena v rámci tematické výstavy „Pocta věčnosti“, která prostřednictvím speciální instalace zdůrazňuje věčný koloběh dne a noci s odkazem na Měsíc a nekonečný vsemír.

Na zahájení Watches and Wonders Gisele osobně navštívila stánek IWC Schaffhausen, kde ji přivítali Chris Grainger-Herr, CEO společnosti IWC, a Franziska Gsell, pracující ve firmě na pozici CMO. Gisele, která je známá svým závazkem k filantropii a trvale udržitelné módě, se zde představila v roli ambasadorky nové kampaně Portugieser.

Letošní stánek značky IWC byl inspirován nekonečnými cykly přírody, což odráží i výběr nových barev pro kolekci Portugieser. Každá barva symbolizuje jedinečný moment přechodu od večera do ranního světla, což přidává na jedinečnosti a hloubce celé kolekce.

Gisele vyjádřila své nadšení z nové kolekce: „Je mi velkou ctí být zde s IWC na Watches and Wonders a moci obdivovat nádhernou novou kolekci Portugieser.“ Přemýšlela i o hlubším významu tématu „Pocta věčnosti“, kde zdůraznila, že „čas je cenný dar, a jak ho využijeme, má hluboký dopad na to, co zanecháme po sobě pro budoucí generace. Své chvíle jsem se rozhodla věnovat rodině, lásce, učení, zdraví a přátelstvím.“

Gisele Bündchen tedy nejen že zářila jako ambasadorka značky na Watches and Wonders, ale svým přístupem a angažmá ukazuje, jak může i svět luxusních hodinek přispět k lepší a udržitelnější budoucnosti.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.