Sociální sítě
Nahoru

Síť Das WeltAuto má nového partnera ve Znojmě

Program prodeje ojetých vozů Das WeltAuto přivítal ve své obchodní síti již 53. autorizovaného partnera. Od ledna 2024 má Das WeltAuto reprezentativní zastoupení ve společnosti Libor Suchý, autoprodejna, která pro své zákazníky ve Znojmě vybudovala nový showroom značek Cupra a SEAT, v němž zároveň prezentuje kvalitní a prověřené použité vozy programů Das WeltAuto a partnerského programu Škoda Plus. Das WeltAuto tímto krokem znovu potvrzuje své důsledné zaměření na poskytování nejvyšší úrovně prodejních služeb v segmentu ojetých vozů, odpovídajícím standardům prodeje nových vozidel.

Máme velkou radost, že jsme ve společnosti Libor Suchý, autoprodejna, získali pro síť Das WeltAuto dalšího kvalitního partnera, který bude pro naše zákazníky na Znojemsku zárukou dokonalého zákaznického přístupu a maximálního komfortu při nákupu nebo prodeji ojetého vozu. Velice si také vážíme přístupu a zájmu majitele pana Suchého a jeho rodiny o vytvoření reprezentativních podmínek pro prodej ojetých vozů v programu Das WeltAuto,“ říká Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika.

Naším cílem při výstavbě nového moderního showroomu bylo především zprostředkovat zákazníkům maximální komfort při nákupu nebo i prodeji ojetého vozu. Zároveň také věříme, že se celý proces prodeje ojetých vozů ještě více zkvalitní a nabídka vozů se rozšíří nejen o vozy námi nabízených značek SEAT a CUPRA,“ říká Libor Suchý, majitel rodinného dealerství Libor Suchý, autoprodejna ve Znojmě, které je od letošního roku novým autorizovaným prodejcem sítě Das WeltAuto. „Samozřejmě našim zákazníkům nabízíme také kompletní poprodejní péči díky profesionálnímu zázemí autorizovaného servisu značek Volkswagen, Škoda, SEAT a CUPRA,“ dodává Libor Suchý.

Libor Suchý, autoprodejna je rodinná firma s více než 30letou tradicí. Na trhu působí již od roku 1990 a díky jejímu zákaznicky vstřícnému přístupu si k ní pro nové i ojeté vozy do Znojma jezdí i zákazníci ze vzdálenějších regionů. Nový showroom pro ověřené ojeté a roční vozy nabízené v rámci koncernových programů Das Welt Auto a Škoda Plus vyrostl v rámci modernizace areálu ve druhé polovině loňského roku v bezprostřední blízkosti showroomu ŠKODA, na místě původní budovy pro prodej nových vozů SEAT.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.