Sociální sítě
Nahoru

Prim Traktor v nové barevné edici aneb Rhapsody in Blue

Další ikonické hodinky PRIM od tradičního českého výrobce ELTON hodinářská získaly nový kabát. Spojení oblíbené tmavě modré barvy s nestárnoucím designem se skutečně vydařilo. Elegantní a stylové hodinky PRIM TRAKTOR můžete nosit k obleku i k džínám.

Po vyprodané limitce PRIM SPARTAK RESPEKT a speciální edici PRIM ORLÍK 2024 se nového vzhledu dočkal další oblíbený model. Hodinky PRIM TRAKTOR jsou považovány za jedny z nejkrásnějších, které byly kdy v Novém Městě nad Metují vyrobeny. Svou neobvyklou přezdívku získaly díky nezměnitelnému designu číselníku a jeho podobě s tvarem zadního kola traktoru.

Na bílém podkladu skládaného číselníku vyniká temně modrá objímka, vykrytá technologií HyCeram. Hodinky pohání mechanický strojek PRIM s ručním nátahem, vyrobený přímo v manufaktuře společnosti ELTON hodinářská.

Pouzdro elegantních tvarů je díky němu nižší a příjemně sedí na zápěstí. Odlehčení a ztenčení okrajů pouzdra umožnilo použití safírového skla s větším poloměrem. Hodinky tak opticky působí větší, zároveň si však uchovávají noblesu a lehkost. Na nové podobě modelu PRIM TRAKTOR s týmem ELTON hodinářská spolupracoval úspěšný designér Lukáš Taneček.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.