Sociální sítě
Nahoru

Agentura First Impact rozšiřuje své aktivity

First Impact Communications oznamuje nejnovější přírůstek do svého klientského portfolia. Od dubna 2024 bude tato česká agentura zajišťovat PR a komunikační služby pro kliniky SHA Wellness, světového lídra v oblasti integrativního zdraví a pohody s pobočkami ve Španělsku a Mexiku, jehož posláním je pomáhat lidem žít delší a lepší život prostřednictvím holistického a komplexního přístupu ke zdraví.

SHA Spain

Exkluzivní metoda SHA, kterou vyvinuli a na kterou dohlížejí světoznámí lékaři a odborníci, spojuje nejmodernější postupy vědecké medicíny – zejména v oblasti prevence, genetiky a dobrého stárnutí – s nejúčinnějšími přírodními terapiemi, zejména se zaměřením na vysoce terapeutickou výživu. Za posledních šestnáct let změnila vyhledávaná SHA Wellness Clinic život více než 75 000 lidí po celém světě, včetně podnikatelů, hlav států, celebrit a profesionálních sportovců.

SHA Spain

SHA nabízí pět zdravotních programů, které jsou po příjezdu pečlivě přizpůsobeny každému hostovi, a to vždy po lékařském a terapeutickém posouzení odborníky. Program SHA integruje devět klíčových disciplín: zdravou výživu, prevenci a dobré stárnutí, celostní medicínu, kognitivní stimulaci, pokročilou preventivní diagnostiku, pohodu a vnitřní rovnováhu, fyzickou výkonnost a akademii zdravého životního stylu, které dohromady tvoří to, co se stalo známým jako metoda SHA.

SHA Mexico

SHA je zkušenost, která změní život a kde je zdraví chápáno nejen jako nepřítomnost nemoci, ale jako optimální stav úplného fyzického, duševního, sexuálního a duchovního zdraví v harmonii s okolním prostředím, ideální váhou a vitalitu. SHA Wellness získala více než 100 mezinárodních ocenění.

SHA Španělsko – Přímo u Středozemního moře, obklopená přírodním parkem Sierra Helada, se nachází vlajková loď kliniky SHA Spain v jedné z nejprivilegovanějších lokalit v Evropě, v blízkosti zálivu Altea, s nádherným klimatem a 330 slunečnými dny v roce.

SHA Mexiko – V lednu 2024 dorazila společnost SHA na americký kontinent s novou wellness klinikou, strategicky umístěnou v privilegované oblasti Mayské riviéry.

SHA Mexico

Celosvětově uznávaný přístup k wellness

Rok 2024 přinesl značce SHA řadu prestižních ocenění, včetně titulů „Nejlepší lázně na světě“ v Conde Nast Traveller Wellness & Spa Awards, „Nejlepší globální detox retreat“ v The Luxury Spa Edit Awards 2024 a „Celosvětová zdravotnická a wellness destinace roku“ ve World Spa & Wellness Awards 2024.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.