Sociální sítě
Nahoru

Tiffany & Co. slavnostně otevřelo výstavu své historie v Tokiu

Tiffany & Co. nedávno odstartovalo v Japonsku v galerii TOKYO NODE v Toranomon Hills Station Tower svou největší a zároveň nejúchvatnější výstavu v historii, nazvanou Tiffany Wonder. Tento klenot mezi výstavami hostil na svém slavnostním otevření smetánku světových celebrit, včetně hvězd jako ROSÉ, Pharrell Williams, Olivia Wilde a mnoho dalších, přičemž každý z hostů se pyšnil exkluzivními šperky z dílny Tiffany.

Výstava nabízí návštěvníkům možnost podniknout vizuální cestu přes stovky umělecky nadaných kousků, od legendárních diamantů až po ohromující přírodní zázraky. Prozkoumat lze jak archivní designy, tak současné high jewelry šperky, které vyprávějí příběh řemeslné zručnosti a kreativity, tradičních i moderních prvků, jež definují 187 let dlouhou historii Tiffany & Co.

Jako vrchol večera vystoupil uznávaný japonský hudebník, herec a spisovatel Gen Hoshino, což podtrhlo propojení značky s Japonskem, které je tématem mnoha exponátů na této imersivní show.

Pokud vás láká objevovat tajemství a kouzlo Tiffany, výstava potrvá až do 23. června. Vstupenky jsou dostupné přes oficiální aplikaci Tiffany & Co., kterou si můžete stáhnout na iOS i Google Play. Nezapomeňte navštívit tuto jedinečnou událost, která představuje vrcholné dílo jedné z nejikoničtějších značek šperků na světě.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.