Sociální sítě
Nahoru

Novak Djokovič získal cenu Laureus pro nejlepšího světového sportovce roku

Tenisová jednička Novak Djokovič získal prestižní cenu Laureus pro nejlepšího světového sportovce roku, kterou si přebral v hodinkách Hublot.

Ambasador společnosti Hublot a světová tenisová jednička Novak Djokovič se stal držitelem prestižní ceny Laureus pro nejlepšího světového sportovce roku. Událost se konala 22. dubna 2024 v Madridu, kde Djokovič přebíral ocenění se svými hodinkami Hublot Spirit of Big Bang All Black Pavé 42 mm na zápěstí.

Tento okamžik zdůraznil spojení mezi Djokovičovými úspěchy v tenise a vášní společnosti Hublot pro inovaci ve výrobě unikátních hodinek. Djokovič se stal členem exkluzivního klubu Hublot ambasadorů v roce 2021. Novak Djokovič je synonymem tvrdé práce, odhodlání a snahy dosáhnout dokonalosti, hodnoty, které tenisovou jedničku spojují se značkou Hublot.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.