Sociální sítě
Nahoru

Temně černé překvapení v řadách Hanhart

Hanhart přichází s novinkou, která si zaslouží pozornost každého milovníka mechanických hodinek. Model Pioneer Preventor9 S, limitovaná edice inspirovaná pilotními hodinkami z 50. let, je pravým skvostem německého hodinářství ze Schwarzwaldu. S produkčním limitem pouze 100 kusů pro rok 2024, se jedná o exkluzivní příležitost pro každého sběratele jemné mechaniky – stačí oslovit ateliér Chronoshop.

Tento model vyniká černým ciferníkem s malou sekundovkou na deváté hodině – jedinečným prvkem, který je charakteristický pro historické modely Hanhart. Ručky a číslice s výrazným luminiscenčním nátěrem zajišťují dokonalou viditelnost i ve tmě. Nerezové pouzdro s černým PVD povlakem doplňuje robustní design, zatímco vodotěsnost do 10 ATM zaručuje, že hodinky vydrží i vaše nejnáročnější dobrodružství.

Uvnitř tiká spolehlivý strojek SW200, upravený švýcarskými experty z Dubois Dépraz, který zajišťuje, že malá sekunda precizně běží na svém místě. Pohodlí na ruce zajišťuje kvalitní řemínek z telecí kůže s Alcantarou a výrazná pilotní korunka s logem „h“ umožňuje snadné ovládání.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.