Sociální sítě
Nahoru

Victorinox na cestě do hlubin

Značka Victorinox si dala za cíl co nejlépe připravit své zákazníky na každodenní výzvy pomocí šikovných a mistrovských řešení – pod vodou, na břehu a zkrátka všude. Uvedením nových hodinek Victorinox Dive Pro značka pokračuje ve svém odkazu výrobce originálního švýcarského armádního nože a přenáší svou pečlivou snahu o dokonalost i na své hodinky.

Nové hodinky Victorinox Dive Pro jsou určeny pro všechny, kteří hledají kvalitu, přesnost a dokonalost v každodenním životě. Každé z těchto potápěčských hodinek s certifikací ISO 6425 jsou testovány na voděodolnost 300 metrů a odolávají písku, nečistotám, nárazům a vibracím. Jak vyžadují potápěčské normy, odolnost proti nárazům a anti-magnetická ochrana zabraňují nepřesnostem v měření času a zajišťují absolutní přesnost a spolehlivost. Tato výjimečná odolnost a výkonnost je čistě výsledkem mistrovského řemeslného zpracování tvůrců.

Všechny odborně vybrané řady prémiových hodinek Victorinox jsou konstruovány, vyráběny a testovány ve Švýcarsku s nekompromisní přesností a kvalitou do posledního detailu. V kompetenčním centru společnosti v Delémontu jsou každé hodinky pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly inteligentní funkce, které dokonale slouží svému účelu. Jasné linie, výrazné tvary a inovativní kombinace materiálů charakterizují autentický design značky. Spolehlivé, všestranné hodinky s certifikací podle norem ISO procházejí rozsáhlým testováním a překračují průmyslové normy, aby byli uživatelé vždy co nejlépe připraveni ovládat svůj čas. O kvalitním přístupu značky svědčí i pětiletá záruka+.

Nové hodinky Victorinox Dive Pro jsou k dispozici nejen v různých atraktivních materiálových a barevných kombinacích, ale také se dvěma typy strojků: osvědčeným a spolehlivým quartzovým strojkem Ronda 715 a novým automatickým strojkem Sellita SW 220-1. Ten má 38hodinovou rezervu chodu a ukazatel dne a data s rychlým nastavením.

Přehledný číselník s výraznými bodovými indexy a ručkami, které svítí dvěma barvami švýcarské technologie Super-LumiNova® – modrou pro potápění a zelenou pro ukazatele času – zajišťují snadnou čitelnost za jakýchkoli podmínek. Quartzové hodinky mají chráněnou šroubovací korunku na 3. hodině a automatické na 4. hodině. Obě korunky lze snadno nastavit i v rukavicích. Luneta má jednosměrný mechanismus, vroubky pro lepší úchop a 20minutovou stupnici pro bezpečnost při potápění.

Hodinky Victorinox Dive Pro jsou k dispozici s pouzdry z oceli nebo titanu, přičemž obě jsou vyráběna ve vlastním Watch Competence Center společnosti Victorinox, které se nachází v Delémontu v srdci švýcarské oblasti výroby hodinek. Specializovaný tým s jedinečnými zkušenostmi je základem úspěchu hodinářské značky. Odráží se v něm oddanost společnosti Victorinox jejím hodinkám a švýcarským kořenům, neboť pokračuje v osvojování si dokonalosti.

Abyste byli dobře připraveni na téměř každou situaci, všechny nové hodinky Victorinox disponují inovativním systémem pro výměnu pásků bez použití nářadí. Během několika sekund můžete své hodinky personalizovat a dokonale sladit s outfitem nebo aktivitou. V nabídce naleznete pásky z paracordu, gumy, kůže, dřeva a dalších materiálů. Všechny nové hodinky jdou ruku v ruce s tradičním odkazem značky a jsou příslibem vysoké kvality a funkčnosti.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.