Sociální sítě
Nahoru

Ponořte se do stylu – trendy pánské plavky pro moderního gentlemana

Léto je čas, kdy si muži mohou odpočinout od pracovních povinností a vychutnat si slunečné dny na pláži nebo u bazénu. Pro moderního gentlemana není důležité jen pohodlí, ale také styl a elegance, což platí i pro plavky. Správně zvolené plavky nejenže podtrhnou osobnost, ale mohou také zvýšit sebevědomí. Pojďme se tedy ponořit do aktuálních trendů pánských plavek, které by neměly chybět v šatníku žádného muže.

Proč letos vsadit na klasické šortky či na delší šortky?

Klasické šortky jsou základem, který by neměl chybět v šatníku žádného muže. Pánské plavky tohoto typu sahají kousek nad kolena a jejich střih je ideální pro téměř všechny typy postav. V posledních letech se staly populárními zejména díky své všestrannosti a pohodlí. Vybírat můžete z široké palety barev a vzorů – od elegantní černé nebo tmavě modré, přes pastelové odstíny až po výrazné geometrické či květinové vzory. Klasické šortky jsou skvělou volbou jak pro plážové aktivity, tak pro volnočasové procházky podél pobřeží.

Boardshorts jsou delší než klasické šortky a obvykle sahají až pod kolena. Tyto plavky jsou oblíbené mezi surfaři a aktivními muži, kteří tráví hodně času ve vodě. Jsou vyrobeny z rychleschnoucích materiálů a často mají pohodlný střih, který neomezuje pohyb. Boardshorts jsou dostupné v různých designech, od minimalistických až po živé a pestré vzory. Pro moderního gentlemana, který miluje dobrodružství a sport, jsou boardshorts tou pravou volbou.

Čím zaujmou plavky v retro stylu a proč se vyplatí volit minimalistický styl plavek?

Retro styl se v poslední době těší velké oblibě nejen v oblasti módy, ale také u plavek. Krátké plavky inspirované 70. a 80. lety se vyznačují přiléhavějším střihem a kratšími nohavicemi. Tento styl je ideální pro muže, kteří chtějí vyniknout a nebojí se experimentovat. Oblíbené jsou zejména modely s vertikálními pruhy nebo výraznými barevnými kombinacemi. Retro plavky skvěle doplňují moderní gentlemanův letní outfit, ať už se jedná o dovolenou u moře nebo relaxaci u bazénu. Slušet vám budou retro plavky i ke koženým pantoflům. Pantofle Birkenstock na Answear.cz vás rozhodně nezklamou.

Pro ty, kteří preferují jednoduchost a čisté linie, jsou minimalistické plavky ideální volbou. Jednobarevné modely v neutrálních nebo pastelových odstínech dodávají pánskému šatníku sofistikovaný nádech. Minimalistický styl se vyznačuje kvalitními materiály a precizním zpracováním, což zaručuje dlouhou životnost a komfort. Tyto plavky jsou perfektní volbou pro muže, kteří hledají nenápadný, ale přesto elegantní vzhled.

Z jakého důvodu sáhnout po luxusních plavkách či kouscích s UV ochranou?

Pro muže, kteří si potrpí na luxus a kvalitu, jsou ideální volbou plavky od prestižních značek. Tyto plavky se vyznačují exkluzivními materiály, detailním zpracováním a unikátními designy. Luxusní plavky jsou často ručně šité a nabízejí maximální komfort a styl. Investice do kvalitních plavek se vyplatí, protože kromě toho, že skvěle vypadají, vydrží i několik sezón. Vybírat můžete z klasických modelů, ale i extravagantnějších kousků, které zaručeně upoutají pozornost.

V dnešní době je důležité myslet i na ochranu před sluncem. Plavky s UV ochranou jsou vyrobeny z materiálů, které chrání pokožku před škodlivými UV paprsky. Tyto plavky jsou ideální pro muže, kteří tráví hodně času na slunci a chtějí si uchovat zdravou pokožku. Kromě praktického využití nabízejí i stylové designy, takže není nutné dělat kompromis mezi bezpečností a módou.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.