Sociální sítě
Nahoru

Pod hlavičkou Hilton vyrostl v Indickém oceánu další resort: Canopy

Hilton nedávno představil svůj zbrusu nový rezort Canopy by Hilton Seychelles, který je prvním zařízením tohoto druhu v oblasti Indického oceánu a nabízí jedinečnou směsici místního šarmu a moderní elegance. Tento rezort, nacházející se v jižní části ostrova Mahé, je ideálním místem pro rodiny hledající dokonalý únik od všedního dne a zároveň poskytuje řadu dobrodružství pro ty, kteří touží po objevování nových zážitků.

Canopy by Hilton Seychelles je umístěn v těsné blízkosti zahrady Jardin du Roi a populární pláže Anse à la Mouche, známé svými mělkými a klidnými vodami. Celkem 120 pokojů v rezortu je navrženo tak, aby odráželo krásu a specifika lokality, a to vše s důrazem na styl a pohodlí. Pro hosty jsou připraveny interiéry pokojů, které kombinují prvky seychelské kultury a současného designu, doplněné o prvotřídní služby a zařízení.

Prezident Hilton pro Blízký východ a Afriku, Guy Hutchinson, sdílel své nadšení z rozšíření portfolia Hilton v této exotické lokalitě a z nových možností, které rezort nabízí pro návštěvníky. Je tedy jedním z několika hotelů značky Hilton na Seychelách, včetně nedávno otevřeného luxusního rezortu Waldorf Astoria Seychelles Platte Island, a slibuje nezapomenutelný zážitek z pobytu, který dokonale skloubí vynikající pohostinnost Hilton s autentickým kouzlem Mahé.

Pro gurmány nabízí hned dvě restaurace, které poskytují širokou škálu kulinářských zážitků – od bohatých snídaňových bufetů po francouzsko-kreolské fúze pro oběd a večeři. Nechybí ani večerní program plný zábavy a kvalitních zážitků, který završí každý den strávený v resortu.

K odpočinku a relaxaci slouží spa centrum Afloya, které je obklopené mangrovovými háji a nabízí terapie inspirované přírodou a možnost regenerace těla i ducha. Pro aktivnější hosty je připraveno moderní fitness centrum, tři bazény a hlavně možnost výběru z různých vodních sportů na pláži.

Pro mladší hosty je tu Bounty Seekers Kids and Teens Club, dobrodružné hřiště pod dohledem, které nabízí řadu aktivit od tvořivých dílen po venkovní hry, a to vše v duchu objevování a kreativity.

Canopy by Hilton Seychelles nezapomíná ani na udržitelnost a energickou efektivitu, a snaží se aktivně podílet na ochraně přírodního prostředí a podpoře místní komunity. Rezort je také součástí programu Hilton Honors, což znamená, že jeho členové mohou využívat řadu výhod při přímé rezervaci, včetně flexibilních platebních možností a slev pro členy.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.