Sociální sítě
Nahoru

Jedinečný butik Grand Seiko v tokijském Omotesando Hills

V srdci nákupní oblasti Omotesando Hills, kde se Tokio dotýká nebe, vznikla nevšední butiková prodejna značky Grand Seiko.

Ožívá duchem značky skrze motto „Alive in Time,“ které je zde ztělesněno prostřednictvím pohlcujících prostor plných zážitků. Návštěvníci zde mohou prozkoumat hodinky Grand Seiko v interaktivních koutech, kde si každý může hodinky osahat, nasadit a pocítit jejich jedinečnost na vlastní kůži. Prostor je navíc doplněn uměleckými díly, která nejen resonují s řemeslným uměním značky, ale také odhalují a oslavují kouzlo Grand Seiko.

Vstup do prodejny je svým způsobem vkročením do nové dimenze, v níž na LED stěnách hrají vizuály a hudba, a vítají zákazníky do světa kolekce ‚Evolution 9‘, vrcholného příkladu inovativního umění značky Grand Seiko. V prvním takovém pokusu v historii značky zde byl vytvořen speciální prostor věnovaný právě této kolekci.

Umělecká díla ve výlohách, inspirovaná kouzlem a technickou dokonalostí hodinek Grand Seiko, představují nové spojnice mezi produkcí značky a kultivovanými návštěvníky Omotesando, této mekky kultury. Každý kousek představuje pohled umělců na jednotlivé detaily hodinek Grand Seiko a posiluje spojení mezi značkou a jejími obdivovateli.

Tento butik není jen obchodem, je turistickou destinací, v níž se setkává tradice s budoucností, řemeslo s inovacemi a elegance s technologií.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.