Sociální sítě
Nahoru

Bohemia Sekt ICE 0% na vlně trendů drinků bez alkoholu

Dlouhé letní dny plné slunce vybízí k nezapomenutelným zážitkům a zábavě s přáteli. Ať už se vydáte k vodě nebo zorganizujete grilování na zahradě, ideálním doplňkem těchto chvil bude Bohemia Sekt ICE v ikonické bílé lahvi, který je tradiční součástí letních setkání. Letošní novinkou je Bohemia Sekt ICE 0%, který osvěží každého, kdo si přeje užívat 100% zábavy bez kapky alkoholu a přitom si zachovat stylovou eleganci perlivých bublinek.

Existuje mnoho příležitostí, kdy je volba nealkoholického nápoje tou nejlepší možností. Bohemia Sekt ICE 0%, stejně jako jeho alkoholický protějšek, je určen k tomu, aby se podával chlazený s ledovými kostkami. Nabízí osvěžující chuť bez alkoholu, což ho činí ideálním společníkem pro letní setkání s přáteli, kdykoli toužíte po 100% zábavě bez alkoholu.

Bohemia Sekt ICE 0% se nejlépe pije z velké vinné sklenice naplněné ledem. Jeho intenzivní chuť a aroma umocní přidání snítky máty.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.