Sociální sítě
Nahoru

Azizi Venice: Kde se městský ruch snoubí s klidem u vody

V srdci Dubai South se skví Azizi Venice, unikátní projekt, který přináší dokonalý soulad moderního městského života a idylického pobytu u vodní hladiny. Rezidenční komplex nabízí širokou škálu bytových jednotek – od útulných studií až po prostorné byty s jednou, dvěma, či třemi ložnicemi a luxusními vilami. Tento smíšený rezidenční projekt byl navržen s vizí překonat běžné bydlení a nabídnout zcela nový zážitek.

Azizi Venice se nachází v blízkosti mezinárodního letiště Al Maktoum a je snadno dostupný díky Emirates Road, což z něj dělá vyhledávanou adresu v oblasti Dubai South.

Jeho obyvatelé mohou každý den obdivovat krásu křišťálové laguny a živý ruch obchodního bulváru, který propojuje celou komunitu. Azizi Venice je místem, kde můžete zažít vzrušení z vodních sportů nebo najít klid v nedotčeném přírodním prostředí, které projekt nabízí. Byty s podlahovými okny od stropu poskytují nepřerušený výhled na nábřeží a dokonale se snoubí s pečlivě zpracovanou architekturou a vybranými materiály, což dodává celému bydlení nádech sofistikovanosti.

Dubai South, do kterého Azizi Venice patří, je městským fenoménem rozkládajícím se na ploše 136 hektarů. Tento distrikt má ambice ubytovat až milion obyvatel, což odráží iniciativu vlády Dubaje z roku 2006. Je součástí vizí Plánu Dubaj 2021, jehož záštitu má Jeho Výsost šejk Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Cílem je podporovat šťastnou, kreativní a soběstačnou populaci. Azizi Venice není jen místo pro bydlení, ale také obchodní hub, kde najdete fungující mezinárodní letiště Al Maktoum.

Azizi Venice je více než jen rezidenční komplex; je to živé ekonomické centrum s rozvinutými obchodními zónami, prestižními vzdělávacími institucemi, moderními zdravotnickými zařízeními a prostorami určenými pro rekreaci. S vlastní pláží a nábřežní promenádou plnou luxusních restaurací, butiků a kaváren, Azizi Venice představuje jedinečnou příležitost pro nákup nemovitosti v Dubaji a nabízí unikátní kombinaci městského bydlení a relaxace u moře.

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.