Sociální sítě
Nahoru

Mühle Glashütte se prezentuje novou linií hodinek Sportivo

Jak hodinářský web Chronoblog uvedl, tak je veřejně známo, že Thilo Mühle, generální ředitel saské společnosti Mühle Glashütte, a jeho syn Dustin jsou zapálení sportovci. Thilo je nadšeným cyklistou a Dustin kombinuje cyklistiku s plaváním a během. Oba jsou příkladem sportovně orientované rodiny, což činí překvapivým, že jejich nová řada sportovních hodinek Sportivo byla prezentována až letos. Nutno podotknout, že se opravdu podařila. Zrcadlí se v ní mladiství přístup, a to hlavně ve struktuře číselníků, které nelze přehlédnout. Jsou prostě skvělé.

Sportivo, což je slovo italského původu, označuje nově uvedené sportovní hodinky od Mühle Glashütte. Modely jako Compass Date, Travel GMT a Active Chronograph jsou navrženy pro každodenní použití, ať už v kanceláři, po práci, na obchodních jednáních, při sportovních aktivitách nebo na dobrodružných výletech.

Tato kolekce přináší hodinky s dynamickým a aerodynamickým designem, které odrážejí rodinné hodnoty značky Mühle Glashütte: čitelnost, odolnost a přesnost. V nabídce budou v rámci hodinářského ateliéru Chronoshop, a to s cenovkou 55 200 Kč za základní variantu s trojicí ruček, 64 800 Kč za edici s GMT ručkou a 91 200 Kč za chronograf.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.