Sociální sítě
Nahoru

KOVAP uvádí na trh legendární traktor Ursus C-360

Český výrobce plechových hraček, společnost KOVAP rozšiřuje svou nabídku o legendární traktor Ursus C-360 ve žluté a červené barvě. Tato novinka potěší nejen milovníky nostalgie a sběratele, ale všechny zákazníky, kteří ocení kombinaci precizního provedení s mechanickým strojkem na klíček.

Traktor Ursus C-360, vyráběný v Polsku od roku 1960, se stal symbolem polského zemědělství a ikonou své doby. Jeho robustnost, spolehlivost a snadná údržba mu zajistily popularitu nejen v Polsku, ale i v mnoha dalších zemích světa. Není bez zajímavosti, že na jeho vývoji se podílela i česká značka Zetor.

Model traktoru Ursus C-360 je poháněn unikátním mechanickým pérovým strojkem, který se natahuje klíčkem. Převodovka má 3 rychlosti dopředu, neutrál a zpátečku. Model je možné normálně řídit při pohybu volantem a zabrzdit ho ruční brzdou. Výrazné barvy dodávají traktoru Ursus C-360 moderní a elegantní vzhled.

Společnost KOVAP je celosvětově známý výrobce hraček z České republiky s dlouholetou tradicí. Nabízí široký sortiment originálních plechových hraček. U všech produktů firmy KOVAP je kladen důraz na ruční výrobu, šetrnost k přírodě, precizní provedení a dlouhou životnost. Jejich modely jsou ideálním dárkem pro děti i dospělé.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.