Sociální sítě
Nahoru

Šperkařská kolekce Louis Vuitton Color Blossom se rozrůstá o ornamentální amazonit

Kolekce Color Blossom vstoupila do segmentu luxusních šperků v roce 2015 a je jednou z nejtypičtějších a nejoriginálnějších ikon francouzského módního domu. Je inspirovaná dvěma kvítky a ikonickým Monogramem LV, který vytvořil Georges Louis-Vuitton v roce 1896. Monogram LV ožívá díky vyřezávaný a objemným kamenům ve stylu bombé, lemovaným zlatem.

Každý zářivý a bujně tvarovaný kámen je ručně leštěný, aby vynikl jemný lesk a duhová hra světla, ať už se jedná o organické nebo ornamentální kousky. Okouzlující růžové a bílé perleťové kvítky jsou obklopené výraznějšími barvami luxusního malachitu, výrazně rudého karneolu a intenzivního matného onyxu. Díky široké nabídce velikostí a interpretací – ve formě náhrdelníků, náušnic, prstenů a náramků – se jedná o jednu z nejvšestrannějších a nejživějších kolekcí značky Louis Vuitton.

Módní dům nyní do kolekce Color Blossom vítá nový ornamentální kámen – amazonit. Je pojmenovaný po brazilské řece Amazonce, kde byl s největší pravděpodobností kámen poprvé objeven. Je oslavován pro svou mátově modrozelenou barvu a široké spektrum odstínů, počínaje světle zelenou, přes tyrkysovou, až k zelenkavě modré.

Kámen je známý svými charakteristickými, nepřehlédnutelnými inkluzemi, které činí každý kámen naprosto jedinečným. Jeho svěží a smyslná průsvitnost skvěle doplňuje stávající repertoár působivých barev kolekce Color Blossom. Kvítek amazonitu, jehož jedinečnou barvu zdůrazňuje žluté zlato, nabízí jedinečné možnosti osobitého stylingu, vrstvení a kombinovaní s kompletním sortimentem šperků Color Blossom.

Kámen se poprvé představuje ve čtyřech nových šperkařských kreacích. Jednoduchý květ je zavěšen na náhrdelníku a jeho kouzlo zdůrazňuje kulatý briliant na řetízku ze žlutého zlata. Tento design se opakuje také na šik náramku, který opět kombinuje malý diamant se samostatným amazonitovým kvítkem.

Tyto šperky pro každý den doplňují výraznější kousky – elegantní náhrdelník a náramek – zdobené střídajícími se kvítky z amazonitu a diamantového pavé. Náhrdelník je obzvláště působivý díky tomu, že každý z amazonitových a diamantových kvítků je osazený kameny po obou stranách.

Amazonit je svěží a vzrušující novinkou této kolekce. Navíc dokonale ztělesňuje joie de vivre a mladistvý esprit kolekce Louis Vuitton Color Blossom.

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.