Sociální sítě
Nahoru

Klenot moderní hodinářské tradice: MeisterSinger Enamel Edition 1Z

V letošním roce znovu společnost MeisterSinger definuje eleganci s novou smaltovanou edicí 1Z, která dědí ducha a mistrovství svého legendárního. přesně dvacet let slavécího, předchůdce. Tento model, s ciferníkem z jemného smaltu, pokračuje v tradici, kde každý detail odráží hodinářské umění, které ovládají jen vybraní mistři.

S respektem k historii, ale s pohledem směřujícím do budoucnosti, přetváří MeisterSinger design původního ciferníku. Inspiraci čerpá z raných kapesních hodinek a zachovává jedinou ikonickou ručku, tentokrát zpracovanou s extrémně dlouhým přechodem v modřené oceli.

V oceli vznikne pod označením MeisterSinger Enamel Edition 1Z celkem 24 kusů, přičemž cena by se měla pohybovat kolem 130 000 Kč. V České republice je bude možné získat pouze na zakázku, a to například prostřednictvím hodinářského ateliéru Chronoshop.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.