Sociální sítě
Nahoru

Ametyst Lavender: Nová kolekce ALO diamonds láká svěžestí

Česká značka luxusních šperků ALO diamonds, která se na českém a slovenském trhu etablovala již před téměř třemi dekádami, nyní uvádí na trh svou novou kolekci. Tato řada šperků kombinuje moderní design s nadčasovým kouzlem – nese jméno Ametyst Lavender. Exkluzivní představení proběhne postupně ve všech jedenácti buticích ALO diamonds rozkládajících se napříč Českou republikou a Slovenskem.

Ve středu pozornosti této kolekce stojí unikátně zbarvený levandulový ametyst, který je mistrovsky zasazen do nádherných prstenů doplněných o diamanty. Kromě tohoto hlavního lákadla kolekce se mohou zákazníci těšit i na další nádherné odstíny ametystů, jako jsou brazilský ametyst nebo africký ametyst. Tyto kameny zdobí prsteny, náhrdelníky, náramky a náušnice a jsou dostupné za ceny, které začínají již na několika desítkách tisíc korun.

Kromě ametystů nabízí nová kolekce i široký výběr dalších fascinujících barevných drahokamů, včetně turmalínů či topazů. Ačkoli kolekce klade důraz na barevnou rozmanitost, nechybí v ní ani klasicky oblíbené kousky v bílém, žlutém nebo růžovém zlatě zdobeném bílými diamanty. Mezi nejžádanější kousky letošního roku patří zlaté medailony, stylové náhrdelníky z řetězoviny doplněné diamantovými přívěsky a elegantní náramky pro dámy i pány.

Kolekce Ametyst Lavender nabízí šperky pro každou příležitost – od denního nošení po důležité životní události, jako jsou narozeniny nebo výročí, za velmi příznivé ceny začínající na 10 000 Kč. Pro ty, kteří hledají nejen krásu, ale i investiční hodnotu, kolekce zahrnuje i opravdové skvosty, které jsou nejen oku lahodící, ale také finančně atraktivní.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.