Sociální sítě
Nahoru

Jídelní solitér s praktickou otočnou vnitřní deskou

Letošní ročník milánského veletrhu nábytku a designu Salone Internazionale del Mobile poctila svou přítomností také společnost Draenert, která se specializuje na návrh a výrobu vysoce kvalitního designového nábytku, přičemž využívá široké palety materiálů včetně přírodního kamene, dřeva, skla, kovu a kůže.

Snadno rozpoznatelné DNA značky se promítá i u nového jídelního stolu TADAO Magnum, který je opravdovým skvostem. Zaujme otočnou vnitřní deskou stolu, jež byla inspirovaná asijskou kulturou stolování. Ta je nyní poháněna elektrickým motorkem a umožňuje prožít kulinářské zážitky ještě intenzivněji. V trvalém režimu se vnitřní deska stolu otáčí jemnou rychlostí bez přerušení. V režimu stop and go se otáčí pouze v případě potřeby. A to celé samozřejmě s dálkovým ovládáním Bluetooth. Stůl je vyroben z mramoru Statutario Ponte Vecchio.

Dalším novinkou, konkrétně novým stolem, který stojí za pozornost je Paramount. Je nápadně jednoduchý a zároveň složitý ve svých jemných detailech. Solitérní stůl má doslova sochařské kvality a to díky materiálu, ze kterého je vyroben. Přírodní desku lze vybírat z různých materiálů, kdy jednotlivé inkluze, barevné přechody a zrna činí Paramount jedinečným. Vzniká tak věrohodný, designový objekt, který bude v interiéru působit i po desetiletí.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.