Sociální sítě
Nahoru

S ginem Greenall’s vstříc zelenější budoucnosti

Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný gin a ještě přitom budete šetřit životní prostředí.

O životní prostředí je třeba pečovat, a nápadů, jak na to, není nikdy dost. Značka Greenall’s nyní přichází s absolutní novinkou a svůj gin představuje v papírové lahvi. Během vychutnávání vás tak kromě alkoholu může hřát i dobrý pocit, že jste součástí péče o naši planetu.

Gin Greenall’s v novém obalu seženete na www.1er.cz za cenu 470 Kč.

Lahev je vyrobena z 94 % z recyklovaného papíru a obsahuje plastovou vložku, které se dá od papíru snadno oddělit a díky tomu znovu recyklovat. Díky tomu dochází k redukci uhlíkové stopy až o 75 % oproti původnímu balení. Stejně tak je stopa spotřeby vody až 4x nižší oproti běžné skleněné lahvi (klasická spotřeba vody pro 345 g těžkou skleněnou láhev je 2,5 l vody, pro novou papírovou lahev je to pouze 0,6 l – ušetří se tak tedy téměř 2 l vody na jedné lahvi).

Kvalita samotného produktu přitom není nijak ovlivněna. V lahvi stále naleznete svůj oblíbený gin, který je hladký a výrazný, ale díky perfektně vybalancované chuti bylinek a citrusových tónů vám bude jeho pití přinášet čistou radost.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.