Sociální sítě
Nahoru

Zážitková sprcha Aquahalo přináší souhru vody a světla

Výrobce koupelnových armatur Dornbracht přichází s rozšířením své řady wellness produktů o Aquahalo, skulpturální sprchu, která je inspirována klasickými křišťálovými lustry. Tento nový výtvor od designéra Michaela Neumayra poskytuje jedinečné zážitky ve shodě se zásadou „Následuj své štěstí“ a nabízí tři inovativní režimy vodního proudu s integrací světla a vody přímo do stropu, což zajišťuje meditativní a povzbudivé chvíle štěstí v běžném životě.

Designový klenot Aquahalo, vodní socha s výrazným charakterem ve tvaru prstence, se stává středobodem každé koupelny. Je uchycena ve čtyřech bodech a obklopuje centrální bod pro světlo a vodu zapuštěný ve stropě. Michael Neumayr se při tvorbě tohoto konceptu nechal inspirovat Gustavským stylem, švédským uměním inspirovaným antikou a francouzským neoklasicismem doby Ludvíka XVI. „Inspirací mi byl lustr, který kdysi visel v jídelně mojich rodičů,“ sděluje Neumayr, a dodává: „Fascinovalo mě, jak olovnatý křišťál odrážel světlo a připomínal mi šumění vody. Aquahalo je tak moderní, minimalistickou interpretací gustavského svícnu.

Produkt, který je k dispozici v pěti povrchových úpravách – chrom, broušená platina, champagne (22kt zlato) v lesklém i broušeném provedení a matná černá – nabízí tři režimy proudů vody a integrované světlo pro exkluzivní vodní zážitky. Režim Aqua Circle Rain simuluje jemný dešťový kužel, který vyvolává relaxační a meditativní pocit.

Režim Tempest Rain připomíná osvěžující přeháňku s kapkami padajícími ze všech stran, což přináší čistotu a energii. Diamantový déšť pak kombinuje vodu a světlo do křišťálově čistého proudu, který má uklidňující a estetický efekt. Tyto režimy poskytují tělu i duši chvíle relaxace a umožňují odpočinek od každodenního shonu.

Koncept „Následuj své štěstí“ je jak poselstvím, tak slibem. Uživatelé jsou povzbuzováni, aby se řídili svými přáními a potřebami a objevovali, které prvky prostředí jim nejlépe vyhovují. Klíčovou roli zde hrají materiály a textury, vůně, zvuky, barvy a světlo, ale hlavně prezentace vody. Aquahalo je navrženo tak, aby přispívalo k lepší kvalitě života a zajišťovalo pohodu.

Více z rubriky Koupelny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.