Sociální sítě
Nahoru

Union Glashütte přichází s faceliftem sportovně elegantní řady Belisar

Nejnovější model hodinek Belisar Chronograph Moon Phase spojuje vytříbené řemeslné zpracování s moderním sportovním stylem. Design byl přepracován tak, aby vytvořil štíhlejší profil a zároveň zdůraznil dynamický charakter hodinek. Hodinky s průměrem 42 mm vyzařují jemnou eleganci. Luneta se pyšní hranatějším tvarem, který hodinkám dodává výrazný vzhled.

Číselník hodinek Belisar Chronograph Moon Phase je nyní vyveden v klasické šedé barvě, která zdůrazňuje jejich univerzálnost a modernost. Tah z ušlechtilé oceli podtrhuje harmonickou kombinaci technické vytříbenosti a sportovního charakteru.Hlavní prioritou při modernizaci hodinek Belisar Chronograph Moon Phase bylo dosáhnout dynamického designu, aniž by se narušil klasický půvab hodinek.

S ohledem na to byl průměr hodinek zeštíhlen ze 44 mm na 42 mm. Pouzdro je nyní také o 0,55 mm tenčí a působí elegantnějším dojmem. A co víc, dříve zaoblený tvar lunety se stal hranatějším. Závěrečnou tečku tvoří indexy s technologií Super-LumiNova pro ještě sportovnější vzhled.

Číselník hodinek Belisar Chronograph Moon Phase je nyní vyveden v dynamické šedé barvě, která zdůrazňuje univerzálnost a jednoduchost těchto hodinek. Indexy, které jsou opatřeny technologií Super-LumiNova®, zajišťují optimální čitelnost i za zhoršených světelných podmínek a propůjčují číselníku dojem modernosti. Srdcem hodinek je přesný automatický kalibr UNG-25.S1 s rezervou chodu 65 hodin. Díky křemíkovému vlásku setrvačky zůstává strojek stabilní a spolehlivý i v magnetickém prostředí.

Funkce chronografu jsou přesné a intuitivně ovladatelné, zatímco ukazatel měsíčních fází přidává číselníku na zajímavosti. Nové hodinky Belisar Chronograph Moon Phase jsou k dispozici s vynikajícím kovovým tahem u všech autorizovaných prodejců. Náramek podtrhuje sportovní eleganci hodinek a činí z nich dokonalý doplněk pro každou příležitost.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.